2.1.2014

NEW YEAR'S EVE

Ihanaa vuoden 2014 toista päivää muruset! Kotiuduttiin tänään uudenvuoden vietosta ja aloin heti käymään läpi näitä vuodenvaihteen räiskyviä kuvia. Tää uusivuosi meni siis ystäväperheen seurassa Vierumäellä, jonne lähdettiin jo maanantaina kimpsujen ja kampsujen kanssa - auto oli oikeesti ihan tupaten täynnä! Vuodenvaihdetta juhlittiin siis vähän eri tavalla kuin yleensä, mutta ihan kivahan se näinkin.

Nyt on siis raketit ammuttu ja tinat valettu sekä ehditty elämään jopa hetki tätä juuri alkanutta vuotta. Annetaan kuitenkin kyseisen illan kuvien puhua puolestaan, vai mitäs sanotte?


Raketteja, kynttilöitä, hyvää ruokaa, takkatuli, tinaa ja tähtisädetikkuja. Valoa tuli pimeyteen aika lailla ja jatkuvaa pauketta kuului pitkälle yöhön saakka. Tämmönen uusivuosi tällä kertaa, mites teiän?

Mutta hei nyt onkin sitten uusi vuosi ja uudet kujeet. Uudenvuodenlupauksia en tee taaskaan lähes nimeksikään, mutta aattelin ainakin aloittaa pienoisella herkkulakolla. On nimittäin taas vaihteeksi tullut syötyä jotakin, haha... Noh, niitä lupauksia ei siis satele niin hirveesti, mutta toiveita sitäkin enemmän. Toivon, ettei talvi kestäisi kauaa. Toivon, että mulla olis enemmän aikaa bloggaamiseen. Toivon, etten stressaisi niin paljon. Toivon, että olisin terve. Toivon, että kaikki menis just niinkuin mä haluisin. Toivon, että olisin onnellinen.

Sanotaan nyt vielä toistamiseen eli aivan mahtavaa vuotta 2014 teille kaikille! Toivottavasti tää vuosi tulee olemaan paras vuosi ikinä! :-)

Oon muuten tosi tyytyväinen näihin kuviin, sillä ne kuvastaa sitä uudenvuoden fiilistä niin ihanasti. Toivottavasti tunnelma välittyy myös sinne saakka!

16 kommenttia

 1. Tosi ihania kuvia taas jälleen! ♥ Hyvää uuttavuotta sulle!

  ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit miten kivoja kuvia taas, näistä todellakin välittyy se uuden vuoden fiilis! :)

  VastaaPoista
 3. oi miten hienoja kuvia! musta on muuten kiva saada nyt näihin aikoihin mainintoja blogien puolella, on tää nimi ihan kätsy (-; new years eve :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Eve! ♥ Ja hehee, aika hauska muuten :-D

   Poista
 4. Onpas hyvin onnistuneita uuden vuoden kuvia! :-) melkein kannattais vesileimata nää, että saat kreditit jos leviää esim. weheartit.comiin ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi olis kyllä ihan järkevää, mutten tiedä, olisiko siitä kuitenkaan niin paljon apua; nykyään ne saa kuvanmuokkausohjelmalla aika helposti poies ;s Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy!

   Mutta hei iso kiitos sulle! ♥

   Poista
 5. Hyvää uutta vuotta kans sulle! :--)

  Ihan pakko kysyä kun selailin noita sun vanhoja postauksia, että aiotko toteuttaa kuvapostauksen 2. ja 3. osan vai onko ne jotenki jääny multa kokonaan välistä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Milla :-) ♥

   Hupsistakeikkaa, mähän oon kokonaan unohtanut sen kolmososan! :-D Hyvä siis, että muistutit. Kakkososan voit kuitenkin tsekata alla olevasta linkistä, mikäli se sulta on jäänyt välistä:

   http://kisstherain-p.blogspot.fi/2013/07/kuvapostaus-osa-13.html
   http://kisstherain-p.blogspot.fi/2013/08/kuvapostaus-osa-23.html

   Lupaan tehdä sen vikan osan nyt piakkoin! Anteeksi viivästys :-)

   Poista
 6. Heippa! :-) Valitsin sun blogin parhaimpien joukkoon! --> http://jannejoonatan.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)