4.3.2014

PULLATÄYDELLISYYTTÄ

Hilloa vai mantelimassaa? Mantelimassaa, kiitos. Tai no kyllä se hillokin käy...

Myös meillä oli sunnuntain missiona leipoa tän vuoden ekat laskiaispullat. Ja onhan ne oikeestaan myös vikat, minkä piikkiin laitoin myös sen, että niitä sai syödä niin paljon kuin napa veti. Eihän se laiskiai... eiku laskiainen ole kuitenkaan kuin kerran vuodessa, vai mitä? ;-)


Ahkerina tyttöinä aloitettiin näiden väkertäminen jo heti aamusta, eikä siinä kyllä kauan nokka tuhissut kun jo kolme pellillistä pullia odotti muhkeina täyttämisprosessia. Ja heh, tarkoituksena, toistan: tarkoituksena, oli itse asiassa tehdä niitä vain ihan vähän, sellainen muutama per nuppi... tai no riippuu tietysti, keneltä kysyy. Voihan jonkun mielestä 25 olla ihan pikkiriikkinen määrä pullia... (ja se on tällaiselta herkkusuulta paljon sanottu se)


Ja voi nam, ei sitten yhtään herkullisemman näköisiä pullia osattu leipoa! Meillä oli äipän kanssa kunnon työnjako, kun näitä iloisina pyöriteltiin. Ja aika täydellisiähän näistä tuli, kun vielä kermakin pursotettiin kuohkeaksi palasten väliin - koko on oikeesti ihan eri luokkaa tuolla tavalla! Ja tulihan näistä aika paljon nätimpiäkin, pakko myöntää. Suosittelen siis pursottamaan, mikäli jonkun muunkin mielestä söpö ulkonäkö on laskiaispullissa ihan must-juttu... ;-)

Ja kuten kuvista näkee, innoistuin vähän kuvailemaan pullia erilaisilla taustoilla... kaikkea se kiva tausta kuvalle tekeekään! Olisihan se nyt ihan eri asia, jos olisin kuvannut noi vain tylsällä lautasella.

Tää tyttö menis varmaan nytkin syömään tämmöisen herkkupommin, jos koulu ei vaan alkaisi alle tunnin päästä... huupsis! Ei siis muuta kuin mahtavaa aamua ja...


... pullantuoksuista laskiaistiistaita kaikille!

6 kommenttia

Piristä mun päivää :-)