18.4.2014

HAPPY HAPPY HAPPY

Hellurei, elossa ollaan! En ole eläissäni pitänyt näin pitkää postaustaukoa, mutta nyt on sekin koettu ja selvittykin vielä kaiken lisäksi. Huhheijaa! Mutta mitäs mä nyt teille kertoisin, kun on niin paljon kerrottavaa... höpötysvaroitus lienee paikallaan, haha! :-D


Viimeksi postasin teille mun ja Maijan photoshootista maaliskuun puolivälin tienoilla (älkää pliis sanoko, että siitä on jo kuukausi), joten nyt tulee hieman pikakelausta sen ajan murheista. Kokeisiin luku alkoi ankeissa fiiliksissä eikä motivaatiota ollut edes nimeksikään. Mutta tässä ollaan, selviytyneenä siitä entistäkin fiksumpana ja vahvempana! Toka vika koeviikko alkoi loppukuusta ja kaikkien seitsemän kokeen jälkeen sain rauhoittua vasta nyt 9.4., sillä silloin mulla oli viimeinen koe. Häh, aika pitkä koeviikko? Kyllä vain. Meiän bilsan koe siirrettiin nimittäin vasta seuraavan jakson puolelle. Jeii. Lukeminen siis jatkui ja jatkui, ja se alkoi tuntua jo turruttavan normaalilta. Keskiviikkona 9. päivä sain sitten vihdoin huoahtaa - silloin vielä tietämättömissä olleiden loistavien numeroiden kera.


En ollut muuten kertonut teille, mutta olin jo aikoja sitten ilmoittautunut koulun matkalle Pariisiin, joka järjestettiin erityisesti A- ja B-ranskan lukijoille sekä tietysti muillekin halukkaille. Tämän kyseisen matkan lähtöpäivä oli heti mun viimeisen kokeen jälkeen, perjantaina 11.4. Siksi postaustauko jatkui edelleen, ja vasta nyt (torstaina aamuyöllä kotiutuneena) sain koneen auki aivan liian pitkän tauon jälkeen. En ollut ehtinyt miettimään tätä matkaa lähes ollenkaan kokeiden takia, joten yllätys oli suuri kun tajusin että wut, mähän meen huomenna Pariisiin! Aika kiva herätys todellisuuteen koeviikon jäljiltä, vai mitä sanotte? ;-) Onneksi torstain paniikkipakkailut johtivat perjantaina rauhalliseen lähtöön. En voi vieläkään uskoa sitä todeksi (saati silloin tuntia ennen matkaa).


Pariisi oli ihana. Ihan mieletön. Voisin kertoa tosta matkasta taukoamatta! Ja lupaankin tehdä sen sitten kun saan ne kuvat koneelle. Mun koneessa on nimittäin joku häikkä ja pitäisi käydä ostamassa uusi. Ootteko kuulleet siitä XP-jutusta? Se on just se häikkä, sillä mun kone on XP. Sanottiin, että kannattaisi käydä vaihtamassa konetta. Olisko siis mitään suosituksia tai vinkkejä? Let me know!


Semmoista siis ainakin. Voisin höpöttää teille vaikka mitä, mutta taidan säästää teiät tältä puhetulvalta niin paljon kuin mahdollista. En jaksa edes miettiä, mitä kirjoitan. Toi Pariisi teki mulle jotain, oon siitä varma... haha, hymyilyttää vaan koko ajan. Ja nää mun vieressä olevat suklaamunat panee hymyilyttämään entistä enemmän. Mitäs teille kuuluu?


Mutta entäs sitten nää pallovalot? Huhtikuun alussa koettiin happy yllätys, kun huomattiin voiton sattuneen kohdalle - oltiin nimittäin voitettu syötävän suloiset happy lightsit! Äiti oli jo pitkään ihastellut niitä ja miettinyt ostoa, mutta nyt saatiin ne vihdoin meidänkin luoksemme. Maalattiin tommoinen oksa harmaalla maalilla ja pujotettiin pallerot siihen. Kolahtaako? Tänne kolahtaa ja kovaa! Noi on nimittäin niin kätevät, kun ne sopii mihin vuodenaikaan tahansa - varsinkin kun valittiin niitä neljä kaunista ja yhteensopivaa väriä: luonnonvalkoinen, vaaleanharmaa, siniharmaa ja valkoinen. Ihan mielettömän ihanat, eikö!


Lisää (järkevämpää) höpöttelyä saatte sitten Ranskan kuvien kera. Saa nähä, milloin sekin tapahtuu... tuli nimittäin taas napsittua kuvia lähemmäs tuhat kappaletta. Huups. Eli ei muuta kuin au revoir mes amis!

Psst. Hassua, miten noi värit vaihtuu kun valot laittaa päälle! :-D

8 kommenttia

 1. Oi ihana postaus ja ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti paljon, tosi ihana kuulla! :-) ♥

   Poista
 2. Sulla on kyllä ollut aivan ihana reissu varmasti! :) Mä olen aina halunnut käydä Pariisissa, mutta vielä ei tämä haave ole toteutunut, harmi kyllä! En malta odottaa, että teet postauksen kuvineen päivineen, niin pääsen täältä kotisohvalta käsin fiilistelemään Pariisin menoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana se ehdottomasti olikin, ei mitään valittamista! ♥ Pariisi on kyllä semmoinen paikka, jossa jokaisen tulisi käydä - pidän siis peukkuja, että säkin pääsisit sinne piakkoin! Esimerkiksi kesämatka Pariisiin ei musta ainakaan kuulostaisi kamalan pahalta...? ;-)

   Hehee, ihana kuulla, että ootat innolla! :-) Siksi lupaankin kirjoittaa reissusta niin tarkasti, että pääsisitte fiilikseen mahdollisimman hyvin mukaan!

   Poista
 3. Ihanat noi valot, pakko hankkia tommoset itellekin :-) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään niistä kovasti :-) ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)