1.6.2014

KESÄKUUN EKA

Moiksu! Ai että mua harmittaa, etten saa tätä kuvanmuokkausjuttua ratkaistua. En sitten millään. Mulla olisi teille niin paljon kuvia ja kerrottavaa! Mutkumutku en tiedä yhtäkään ohjelmaa, jolla kuvia pienentäessä säilyisi myös kuvien laatu... lisäksi on ollut koeviikko ja kaikkea, joten aikaa ei ole tän blogin päivittämiseen ollut juuri lainkaan. Iso höh!


Jokainen kuva on ihan älyttömän suuri ja on pakko antaa Bloggerin pienentää ne sopivaan kokoon. Kuvien latautuminen blogini etusivulla kestää ikuisuuden ja kaiken lisäksi ne vievät koneeltani ihan mielettömästi tilaa. Nyt Macin omistavat bloggaajat, tell me what to do!

Tässä kuitenkin yksi pikkuinen kuva lauantailta, jolloin vihdoin ja viimein kipaistiin koululle juhliin ja todistustenjakoon. Päälläni oli toukokuussa ostamani mekko söpöllä pitsiyläosalla sekä sen kaverina uusi beige pikkulaukku. Ja tietty viime kesänä ostamani beiget korkkarit, jotka ajoin sisään näissä kyseisissä juhlissa! Oli ihana pukeutua koeviikon jälkeen pitkästä aikaa nätisti.

Kuten jo mainitsin, mulla on teille ihan valtava kasa kuvia mun säännöllisen postausrytmin loppumisesta ihan tähän päivään saakka sekä tietysti myös ihan valtavasti höpöteltävää niiden sisällöstä. Haluutteko saada ne joskus? Mä haluisin, joten apua siis kaivataan! Olis ihana kuulla teistä, mitä teille kuuluu ja niin edelleen, ja haluisin niiiin löytää tän postausrytmin takaisin asap. Mä ikävöin bloggaamista!

Semmosta. Koetan pitää teidät ajan tasalla, mutten kauheasti haluaisi näitä kuvia tänne laittaa niiden suuren koon takia. Ihanaa ja aurinkoista kesää kuitenkin teille kaikille, jotka ootte jaksaneet pysyä kärsivällisinä tän mun säätämisrumban keskellä! Kyllä tää tästä taas kohta :-)

12 kommenttia

 1. Voi ei kun en malttais odottaa sun palaamista tänne oikein kunnolla. Mulla ei itsellä ole macia, mutta eikös siinä pitäisi toimia kuitenkin picasa. Jos ymmärsin sun ongelman oikein niin mulla saattais olla ratkaisu. Picasassa kun muokkaat kuvia, alareunassa pitäisi olla sillanen painike kuin ''vie''. Sitä kun klikkaa aukeaa uus sivu, jossa pystyy muuttamaan kuvan kokoa! Musta tää on ainakin tosi kätsy ja jos sulla ei oo vielä picasaa niin ehdottomasti suosittelen lataamaan sen. Ilmanen ja pirun yksinkertanen :D toimii ainakin tälläsen einiin tekniikan ihmelapsen kanssa.. toivottavasti tästä oli jotain apua :) enkä vain höpötellyt omiani.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista, mullakin on ikävä teitä! ♥︎

   Mä kokeilin tota sun neuvoa, mutta tää kyllä ottaa tarkkuuden pois ja kuva on uudessa koossa aivan liian sumea ja epätarkka. Voi olla, että muilla koneilla se onnistuu, mutta tällä Macilla en ole saanut mitään ohjelmaa tässä onnistumaan laatua pilaamatta. Kiitos kuitenkin - ihanaa, että yritit auttaa! :-)

   Poista
 2. Oi ihana asu :o ♥ toivottavasti ratkasu ongelmaan löytyy!! :)

  VastaaPoista
 3. Oi että, sua ollaankin kaivattu täällä :-) Toivottavasti saat pian taas postausfiiliksen takaisin, koska musta ainakin olis todella kivaa tietää, miten sulla on mennyt ja millaisia kuvia oot otellut tässä postaustauon aikana! Ja tuo asukin, joka näkyy tuossa kuvassa on niin nätti! Ihanan värinen tuo mekko :-)

  Mä en ole Macin omistaja enkä ole varma ymmärsinkö sun ongelman oikein, mutta mullakin on välillä ongelmia kuvakokojen kanssa. Itelläni on muokkausohjelmana Gimp 2, joka on todella kätevä tällaisten ongelmien kanssa! Sillä pääsee helposti ja hyvin skaalaamaan kuvakokoja ja muokkaamaan kuvan tulostuskokoakin. Gimpin lataaminen on helppoa ja se on ilmainenkin, että suosittelen tätä! Toivottavasti tästä oli edes vähän apua, vaikken oo varma ymmärsinkö edes oikein :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos ihanista sanoistasi! ♥︎ Postailufiilis on mulla ollut aina, joten tää ongelma on kyllä ainoa syy, miksi en ole postaillut pitkään aikaan. Toivotaan siis parasta! Ja hei niitä kuulumisia lupaan sitten höpötellä heti, kun vain saan tilaisuuden!! ;-)

   Kokeilin tota Gimpiä nyt uudestaan pitkän tauon jälkeen, ja sainkin sillä parhaimman tuloksen verrattuna kaikkiin niihin ohjelmiin, joita oon testaillut. Silti laatu ei ole pysynyt täysin sillä tavalla, että kuvat näyttäisivät tarpeeksi tarkoilta ja hyvälaatuisilta. Kiitos kuitenkin, tää on jo askel parempaan suuntaan! :-)

   Poista
 4. Ooo ihana mekko! Itse muokkaan edellisen kommentoijan tavoin kuvani Gimp 2:lla, mutta Macia en omista, niin vaikea sanoa, kuinka hyvin kyseinen kone ohjelmaa pyörittää. Gimp on kuitenkin ittelle ollut jos sopiva kuvankäsittelyohjelma, kun käyttö on helppoa ja toimintoja löytyy moneen lähtöön. Toivottavasti pääset taas pian postailemaan, sulla on niin positiivinen asenne ja kivoja postauksia, että näitä lukee tosi mielellään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ulla kehuista! ♥︎ Just tämmöiset kommentit saa mut ihanan raivon partaalle, että miksei tää ongelma ala jo pikkuhiljaa löytää ratkaisua!! :-D Heh, mutta enivei: kokeilin tosiaan tota Gimpiä ja parempaan suuntaan mentiin. Kiitos!

   Poista
 5. Aivan ihana mekko! En kyllä valitettavasti osaa auttaa kuvaongelman kanssa, mutta toivottasti saat sen pian kuntoon, oon jo kaivannut sua ja sun postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja, teidän kommentit saa mut todellakin hymyilemään!! :-) ♥︎

   Poista

Piristä mun päivää :-)