30.7.2014

JUHANNUS 2014

Muistatteko vielä? Se keskikesän juhla, jota juhlittiin kesäkuun loppupuolella? Haha, mä tiiän, mä tiiän: me seilaillaan jo aivan liian kaukana juhannuksesta! Mutta nyt kun kerran pääsin vauhtiin tässä vanhojen kuvien purkamisessa, niin miksen muka lätkäisisi näitäkin kuvia omaan postaukseensa. Onhan juhannus yks mun lempparijuhlista, vaikkei sää ollutkaan tällä kertaa ihan parhaimmasta päästä...

Mutta höpinät sikseen, sillä nyt saatte mojovan satsin tunnelmahetkiä juhannuksesta. Täältä siis pesee!


Juhannusviikonloppu vietettiin siis yhdellä saarella ystävien seurassa hyvästä ruoasta nauttien. Herkuteltiin, grillattiin, saunottiin, pelattiin futista, nautittiin luonnosta, juteltiin hassuja, ihailtiin kaunista auringonlaskua... kaikkea sellaista, mitä nyt yleensäkin ollaan aina juhannuksena tehty. Tosin viime kerrasta juuri tällä saarella oli hieman aikaa, mutta kuitenkin. Tuttu paikka jo monen vuoden takaa.


Lauantaiaamuna syötiin herkullinen aamiainen veneessä ja siitä sitten lähdettiinkin hetken päästä veneilemään kohti Högsåraa. Ja voih, se oli ihan kuin Astrid Lindgrenin sadusta! Sellainen ruotsalaishenkinen saari, ihana satumainen idylli, jossa hyvin olisi voinut kuvitella törmäävänsä vaikka Vaahteramäen Eemeliin. Haha. Mutta oikeesti, ihan mielettömän söpö paikka!


Högsårassa tallusteltiin syömään Farmors Caféseen. Ihana paikka sekin! Niiden jättimäinen jälkkärileivos oli muuten pikkasen hyvää... Illalla sitten veneiltiin takaisin saarelle ja meidän perhe lähtikin siitä pikapuoliin kotia kohti. Vaikka aurinko lauantaina jo paistoikin, oli paikka paikoin todella kylmä. Viileä merituuli tuntui ytimissä asti, joten piti ihan pukea villatakki villapaidan päälle. Hrrr!


Semmoinen jussi tällä kertaa, toivottavasti teilläkin oli riemukas juhannus! :-) Palaillaan seuraavaksi sitten taas joidenkin muiden vanhojen kuvien kanssa... olisko vappu mitään? Haha, mä oon tosissani! Oops.

Kuvat ovat siis ihan sekalaisessa järjestyksessä, mikäli joku ihmettelee!

2 kommenttia

Piristä mun päivää :-)