6.8.2014

PIRISTÄVÄ HIUSPÄIVITYS

Kesäloman jälkeen mun hiukset ovat yleensä niin huonossa kunnossa, että olen oppinut olemaan värjäämättä kesälomalla: aurinko vaalentaa ja kuivattaa ne kuitenkin! Siksi mä yleensä vasta vähän ennen koulun alkua värjään hiukseni koulu- ja syyskuntoon. Tällä kertaa en kuitenkaan värjännyt kotona, vaan sain mennä kampaajalle ihan kunnon hemmotteluun! Se on vaan niin ihanaa, kun kampaaja värjää sun tukkaa ja hieroo päänahkaa. Hinta tosin kirpaisi taas aika pahasti...


Ja ai että, mä rakastan näitä! Hieman jänskätti kokeilla jotain näinkin räväkkää ja uudenlaista, mutta onhan tää uusi tyyli ihan mieletön. Tuo vähän semmoista boheemia fiilistä, vai mitä sanotte? :-)

Pakettiin sisältyi sekä leikkaus että värjäys, sillä halusin leikkauttaa kaikki huonot latvat poies sekä myös kokeilla jotakin uutta ja erilaista. Ja siis ihan oikeesti uutta ja erilaista, sillä en todellakaan halunnut jättää sitä vain tylsään latvojen tasaukseen ja yhdellä värillä värjäämiseen. Olin nimittäin miettinyt jo pitkään jonkinnäköistä liukuvärjäystä, mutten halunnut niin selkeää kuin monella on. Innostuin siis vähän suunnittelemaan kampaajani kanssa ja päädyttiin kuvan avulla sellaiseen lopputulokseen, jossa yhdistyisi sekä raidat että liukuvärjäys. Ja pituuttakin taisi lähteä reilusti yli kymmenen senttiä. Lisäksi kampaaja leikkasi kasvojen sivuilla olevat hiukset hieman lyhyemmiksi kehystämään kasvojani.


Värjäystoimenpiteistä sen verran, että pohjaväriksi laitettiin tumma suklaanruskea, häivytysväriksi lämmin ja hieman vaaleampi suklaanruskea sekä lopuksi latvoihin ja luonnollisiksi raidoiksi toffeekaramelliraitoja ilmettä piristämään. Eli kokonaisuudessaan siis semmoinen liukuvärjäyksen ja raitojen yhdistelmä - enkä kyllä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! :-) Kampaajakin kehui, että sopii tosi hyvin. Ja se jos mikä antoi hymyn huulille.


Ja hiuksia in action! Tällä asulla lähdin ystäväni paahtavan kuumiin yllätysläksiäisiin. Tuolla ulkona vallitseva hullu helle pakotti mut oikeesti kaivamaan kaikkein pienimmät ja kevyimmät vaatteet kaapista, mitä päälle vain voi laittaa. Mutta silti mulla oli ihan tajuttoman kuuma. En vain saata ymmärtää, että Suomessa on nyt tämmöiset ilmat!


Mutta mitäs muuta. Viime perjantaina vietettiin kavereitten kanssa B/W-iltaa, lauantaina oli ne jo aiemmin mainitsemani yllätysläksiäiset Jenkkeihin lähtevälle ihanuudelle ja sunnuntaina olin yksissä rippijuhlissa. Maanantaista keskiviikkoon olin nyt puolestaan Tukholmassa, joten kiirettä pukkaa! Loppuviikkokin on jo melkein täyteen buukattu - enkä todellakaan haluaisi myöntää syytä siihen. Jaiks!!

12 kommenttia

 1. Oii apua, noi hiukset on ihan täydelliset! :-) sopii sulle ihan mielettömän hyvin toi väri! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, iso kiitos sulle Nelli! :-) ♥︎

   Poista
 2. Noi hiukset näyttää ihan mielettömän hyviltä! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihan uskomattoman kauniit hiukset! Itsekkin oon huomenna menossa kampaajalle pitkästä aikaa ja aattelin kanssa nappasta latvoista melkoisen pätkän.. Jaiks! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti Hilda! :-) ♥︎ Rentouttavaa kampaajaa sullekin - toivottavasti lopputulos tulee olemaan mieluisa!

   Poista
 4. Vau ompa mahtava muutos! Näytät noissa "in action" -kuvissa ihan näyttelijä Emily Bluntilta :) Tai samalta miltä hän näytti Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana :-) ♥︎ Ja heh, itse on vähän hankala sanoa, mutta ehkä hitusen joo! :-D

   Poista
 5. Oii, ihanat! Näytät vähän uuden päivän mirjalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon :-) ♥︎ Ja heh, aijaa! :-D

   Poista
 6. Eikä! Siis noi on aivan mielettömän ihanat ja saa sun kasvot oikein hehkumaan! :-) ♥ Värit on aivan ihanat, nyt tekisi itsekin mieli kokeilla jotain tuollaista, koska alkaa tää oma punainen väri vähän tympiä...

  Joka tapauksessa, sun uusi hiustyyli näyttää todella hyvältä! Kyllä nyt kelpaa aloittaa koulu taas :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos kiitos kiitos ihanista kehuista! ♥︎ Sait hymyn huulille :-)

   Poista

Piristä mun päivää :-)