27.10.2014

HAASTE: MITÄ RAKASTAN ITSESSÄNI?

Sain tämmöisen haasteen kauan sitten Riinalta, kiitos siitä! Tehtävänantona oli kertoa viisi asiaa, joita rakastaa itsessään. Ajattelette siis varmaan, että tulossa on niin itserakas postaus että oksat pois... mutta niinhän sen kuuluukin olla. Siksi aion nyt kertoa teille viisi asiaa, joista pidän itsessäni.


1. Positiivisuus
Olen aikamoinen ilopilleri ja siten täysin hullaantunut elämän ihaniin asioihin! Hymyn huulilleni tuovat muun muassa hyvä ruoka, kesä, ranskan kieli, matkat sekä kavereiden kanssa hömppäjutteleminen. Tykkään nauraa ja siksi naurankin, tai vähintään hymyilen, lähes koko ajan! Nauruni on kuulemma aika kova ja iloinen, joten mua naurattaa vaan lisää, kun satun kuuntelemaan itseäni... :-D

2. Tunnollisuus
Hoidan oikeestaan jokaisen asian huolellisesti ja vastuuntuntoisesti eli pyrin tekemään kaiken parhaan kykyni mukaan. Tietysti tämä on myös järkyttävä taakka, ja siksi se aiheuttaakin mulle silloin tällöin harmaita hiuksia... Loppupeleissä oon kuitenkin erittäin tyytyväinen omaan tunnollisuuteeni asioissa, sillä siitä on jatkuvasti hyötyä varsinkin koulu- ja työmaailmassa sekä ystävyyssuhteissa.


3. Ystävällisyys ja hyvä kuuntelutaito
Olen luonteeltani sellainen, joka on ystävällinen kaikille. Siinä voi nähdä huonojakin puolia, mutta kaiken kaikkiaan pidän sitä hyvänä asiana. Tulen toimeen kaikkien kanssa ja tutustun helposti uusiin ihmisiin. Tällä tavoin erotan ajan myötä ne, jotka oikeasti ovat niitä ystäviä, ja toisaalta taas ne, jotka eivät sitä osaa olla. Ystävällisyys on jotain, mitä ihmisten täytyisi arvostaa enemmän.

4. Silmät
Olen perinyt silmäni äidiltä: ne ovat isot ja siniset. Väri tosin muuttuu valon mukaan hyvinkin kirkkaasta taivaansinisestä syvänpuhuvaan tummansiniseen! Tykkään korostaa silmiäni hieman vahvemmalla silmämeikillä, ja olen myös saanut niistä paljon kehuja.


5. Viisaus
Vanhempani ovat pienestä pitäen opettaneet arvostamaan koulutusta, joten koulu on mulla aina sujunut tosi hyvin. Ja se onkin musta tosi tärkeää, sillä se vaikuttaa elämäämme niin paljon. Viisaus siis siksi, että mun vanhemmat ovat olleet viisaita ja opettaneet mut hyvälle tielle, ja siksi, koska itsekin tulen tekemään niin lapsilleni tulevaisuudessa. Ahkera opiskelu on avain parempaan elämään.

Tää tehtävä oli itse asiassa aika haastava, mutta suosittelen lämpimästi tätä haastetta teille jokaiselle. Tässä ihan pakolla joutuu keksimään itsestään edes joitakin mielekkäitä asioita! Ehkä joku jopa keksii jotakin uutta ja oppii arvostamaan itseään vieläkin paremmin.

Kuvat on otettu mökiltä eräänä viime kesän lämpimänä, valoisana ja satumaisena iltana.

4 kommenttia

 1. Voi miten kiva postaus!:) Hei olitko muuten sunnuntaina kirjamessuilla vai näinkö vaan jonkun ihan sun näköisen tytön? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit! ♥︎ Ja en kyllä ollut.. täytyi siis olla joku mun kaksoisolento! ;-)

   Poista
 2. cute
  http://melodyjacob1.blogspot.com/2014/10/poncho.html

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)