6.11.2014

SYNTISEN HYVÄ MENU

Pyhäinpäivänä syötiin oikein pitkän kaavan mukaan: Alkuun mausteista porkkanakeittoa Caprin tapaan, pääruoaksi perheen miehille naudan sisäfilettä perunakrokettien kera sekä naisille herkkutattirisottoa. Ja vielä jälkkäriksi kahvin kanssa crème brûlée -juustokakkua. Huh!!


Olisimme oikeastaan tehneet bataattikeittoa, mutta valitettavasti juuri bataattisosetta ei ollut silloin kaupan hyllyillä... se on varmaan aika suosittu ruoka tälleen halloweenin aikaan värinsä puolesta! Ei kuitenkaan annettu sen häiritä, vaan päätettiin tehdä hyvin samantyyppinen keitto, nimittäin porkkanakeitto. Kun siihen lisäsi vielä vähän paseerattua tomaattia, niin maku hipoi jo bataattikeiton hempeää makeutta.

Päälle lusikoimme tomaatti-basilika-mozzarellasekoitusta balsamicon ja pippurin kera.


Tältä näytti perheen miehien annos. Oli kuulemma todella mehevää ja hyvälaatuista lihaa! Jännää muuten, miten kallista sekin on kaupasta ostaessa...


Ja perheen naisten täydellinen herkkutattirisotto, joka oli ihanan kermaista ja pehmoista. Parmesaania ja pari basilikan lehteä vain päälle niin avot!


Pienen masulle suunnatun lepotauon jälkeen syötiin vielä kahvin kanssa aivan ihanaa komboa: juustokakkua, joka oli päällystetty paahdetulla sokeripinnalla crème brûléen tapaan. Eli oikeastaan kaks mun lemppariherkkua yhdessä, namskis! Tässä kuvassa meneillään on juurikin tuo tohotus, jota sanana en aluksi meinannut millään uskoa viralliseksi... mutta kyllä, tuo laitekin on nimetty tohottimeksi! :-D


Täyteläinen pohja, suussasulava täyte sekä rouskuva pinta. Ihan sanoinkuvaamattoman hyvää!!

Tänään mulla olikin pitkä päivä koulussa ja illalla olisi luvassa vielä piloxingia. Siinä muuten yks mielenkiintoinen kuntoilulaji! Mutta hei, mitäs teiän viikkoon kuuluu? Toivottavasti tuo räntäsade ei sentään jokaisen suupieliä ole saanut alaspäin...

4 kommenttia

Piristä mun päivää :-)