18.12.2014

TOISENLAINEN JOULUKALENTERI

Mulla on maailman ihanin joulukalenteri. Ja maailman ihanin äiti, joka osti sen mulle yllätyksenä. Ciaté Mini Mani Manor -setti on yksinkertaisesti taivas kynsilakan himokuluttajille!

Joka en oikeastaan ole ikinä ennen ollut - päinvastoin. Oon oikeesti hädin tuskin jaksanut lakata kynteni edes juhliin... Nyt oon kuitenkin tehnyt muutoksen, sillä tän joulukalenterin myötä oon täysin hullaantunut lakattuihin kynsiin - ja niinpä mun kynsistä on lähes poikkeuksetta löytynyt joka päivä uutta väriä!


Siinä se mun yöpöydällä nököttää. Mulla on ollut ihan hurjan hauskaa valita seuraavan päivän vaatteet aina kynsien mukaan! Jotenkin vaan lakatut kynnet tekee heti huolitellumman ilmeen.


Joku ehkä voivottelee, miten huonoa tää lakkaus tekee kynsille. Se on ihan ymmärrettävää, mutta kunnon aluslakkaa alle niin avot! Sitten kynnet ei kellastu; itse asiassa mun kynnet ovat jopa vahvistuneet! Laatukaan ei siis ole mitään huonoa, vaan nää on ehkä laadukkaampia kuin mun vanhemmat lakat.


Tässä on siis 24 pientä kynsilakkaputelia. Ne on piilossa satumaisen talon sisällä, jokainen oman ikkunansa takana. Luukuista löytyy niin lakkoja, helmiä kuin glittereitäkin. Ja jouluaattona tulen jopa saamaan ihan jättipullon, oijoi!


Kaiken lisäksi tää kalenteri on maailman kaunein, as you can see. Upea vanha kivikartano lumisateessa. Jotenkin niin levollinen tunnelma, joka oikein huokuu kunnon joulurauhaa! Lisäksi jokaisen luukun sisällä on pieni sitaatti, pieni kannustava oivallus tai päivän piristys. Alla oleva on ehkä mun lemppari tähän mennessä...


Koetetaan muistaa se ensi vuonna! ♥︎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä mun päivää :-)