23.1.2015

LOPPUVUODEN HETKIÄ

Heissan! Halusin näin ennen lukuviikonloppua olla bloginkin suhteen aikaansaava, joten nyt olis kuulkaas satunnaisten kännykkäräpsyjen vuoro. Kuvat juontavat juurensa ihan marraskuun lopulta viime viikonloppuun saakka, joten tässäpä siis tuon aikavälin hetkiä pienoisen sepustuksen kera!


♥ Lomafrendie äitin kanssa :-)
♥ Maustekakkuun päätyi kaikkea, mitä kaapista löytyi: piparkakkumaustetta, luumumarmeladin ja siirapin jämät sekä kardemummaa. Ai että, mikä tuoksu ja maku!
♥ Olin viime lauantaina juhlimassa rakkaan ystäväni 18-vuotissynttäreitä. Iso onnenhalaus vielä!!
♥ Glögiä ja kynttilöitä. Rakastan.


♥ Koska jouluna loikoiltiin palmujen alla, oli jo joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna edessä mummolakierros; joululahjat vaihtoivat puolia ja jouluruokaakin päästiin maistelemaan.
♥ Marraskuun viimeisinä päivinä olin juhlimassa koeviikon loppumista ihanan ystäväni kanssa.
♥ Matkan takia ei hankittu tänä vuonna joulukuusta. Järkevää, mutta hieman sääli...
♥ Joulutunnelmaa parvekkeella.


♥ Tästä se alkoi! Herkkuja ja heippojen kirjoittelua loungessa ennen koneeseen lähtöä.
♥ Haha, miten niin utelias kissa? :-D Yritin ottaa mummolan kissasta kuvaa, mutta se työnsi koko ajan naamaansa kiinni kameraan.. toivotonta!
♥ Frozen yogurt -herkuttelua.
♥ Piparipulla ja hyvä seura - aika kiva kombo! Joulukuun alussa olin niin poikki seitsemän kokeen koeviikosta, joten palkitsimme ihanan ystäväni kanssa itsemme menemällä kahvilaan. 


♥ Loppiaisen auringonnousu, pakkasta 16 astetta. Aikamoinen isku päin kasvoja, kun pari päivää sitten oli ollut 45 astetta lämpimämmässä...
♥ Meri oli vielä täysin sula pari viikkoa sitten.
♥ Joulukadun tunnelmaa.
♥ Oih, ihana äiti teki pellillisen uunituoreita joulutorttuja ihan vaan siksi, että meillä oli 7/13 lukion jaksoista suoritettuna!


♥ Haha, en kestä näitä joulutonttuja... niiiin suloiset! :-D
♥ Tällaisia punakuonoja lähetettiin joulukuussa postiin.
♥Meillä oli koulussa tänä vuonna ekaa kertaa yökirkko eli mentiin koko lukio vikan koulupäivän iltana klo 22 joulukirkkoon. Ihan hauska ajankohta ja vapauttavaa, kun seuraavana päivänä ei sitten ollut koulua enää lainkaan!
♥ Viime koeviikon jälkeen olin katsomassa Nälkäpelin.


♥ Joulutunnelmaa etsimässä. Olin joulukuun puolenvälin tienoilla Temppeliaukion kirkossa laulamassa Kauneimpia Joululauluja.
Oma joulu Lucian päivänä oli ihana!
♥ Olin joulukuun alussa ihanan ystäväni kanssa herkuttelemassa Factoryssa. Niiden salaatit ovat kyllä niin herkullisia, runsaita ja ruokaisia!
♥ Pieni pilkahdus auringonvaloa marraskuun viimeisenä päivänä. Ei tuo valopallo kovin ylös taivaalle noussut, vaikka Etelä-Suomessa ollaankin...

Nyt kaivan kuivatut hedelmät kaapista ja rupean lukemaan matikkaa. Tsemppiä kaikille koeviikkolaisille!

Instagram: cestlapie

2 kommenttia

Piristä mun päivää :-)