27.2.2015

WANHAT 2015

Huhuu, täällä ollaan! Osa teistä on varmaan jo ihmetellyt, miksei niistä paljon puhutuista wanhoista ole kuulunut yhtikäs mitään. Mulla on siihen kuitenkin ihan pätevä syy: lähdettiin silloin heti sunnuntaiaamuna Gran Canarialle, josta nyt sitten vasta viime sunnuntai-iltana kotiuduin. Koko hiihtoloma tuli siis vietettyä poissa Suomesta, joten aikaa näiden kuvien selailuun ei ole ollut edes nimeksikään... ihana siis vihdoin ja viimein selata nää läpi ja kertoa teille mun kahdesta aivan kertakaikkisen ihanasta ja unohtumattomasta päivästä!

Olin oottanut wanhoja jo monen monta vuotta, mutta kun niiden päivä sitten oikeasti koitti, ei sitä voinut uskoa todeksi. Meidän koulussa wanhat tanssitaan kahtena päivänä: torstaina on iltajuhla vanhemmille, perjantaina päiväjuhla koululle. Itse tanssin tosin jälkimmäisenä päivänä toisetkin tanssit vanhainkodissa, jonne noin kaksikymmentä paria oli valittu. Oli muuten aivan ihana nähdä, kuinka iloisia he olivat meidän käynnistä...


Tässä asuni hempeää värimaailmaa. Samppanjanvärisen mekkoni ostin jo viime elokuussa Tukholman Aksarasta - ja se oli kaikin puolin virheetön, sillä mitään muuta ei täytynyt tehdä kuin lyhentää viitisen senttiä. Vetskari oli tietenkin riskialtis valinta (tilaahan ei ollut siis suuntaan eikä toiseen), mutta itse prinsessapäivänä mekko oli onneksi ihan yhtä sopiva kuin ostohetkelläkin. Ihanan mekkoon mätsäävän laukkuni tilasin puolestaan Asokselta.
Halusin kokonaisuuden olevan ajattoman tyylikäs ja elegantti, en mitään pinkkiä röyhelökermakakkua. Kauniisti laskeutuva iltapuku olikin ilokseni hieman poikkeus leveiden vannehameiden seassa!


Kampaukseni oli todella hyvin tehty, sillä se pysyi kahden päivän tanssien, illallisen, jatkojen sekä jopa yksien yöunien yli täydessä kuosissaan. Mukavalle ja taitavalle kampaaja-meikkaajalle siis iso kiitos! Olin halunnut nimenomaan nutturan, sillä ne pysyvät yleensä paremmin kasassa kuin vapaat hiukset.


Torstaina kampaaja laittoi mulle siis kampauksen ja meikin, perjantaina vain meikin. Meikkini perusta oli voimakas helmiäinen silmämeikki ruusuisiin nudehuuliin yhdistettynä. Mekkoni kaveriksi olin lisäksi ostanut yksinkertaisen kauniin kaulakorun, rannekorun, hiuskorun sekä korvikset.


Kynnetkin olin tietenkin mätsännyt asuun sopiviksi.
Torstai-iltana puoli seitsemältä alkoi sitten juhlat. Sali oli tosi kauniisti ja harkitusti koristeltu - nostan kyllä hattua kaikille, jotka uhrasivat siihen niin paljon aikaa!


Ihania yhteiskuvia tuli napsittua paaaljon... ja hyvä niin! Vaikka jännittynyt tunnelma ennen tansseja oli käsinkosketeltavaa, kestohymy pysyi päällä koko päivän.


Torstain 12.2.2015 wanhojen iltaohjelma

1. Avausmarssi
2. Elaine Rivitanssi
3. Virginia Reel (neljän parin ryhmissä)
4. Tango
5. Mignon (eli kehruuvalssi)
6. Wienervalssi
väliaika
7. Cicapo
8. Krakowiak (polkka)
9. Lambeth Walk
10. Pas d'Espagne
11. Salty Dog Rag
12. Oma tanssi

Omat lempparini olivat ehkäpä Salty Dog Rag, Pas d'Espagne sekä tietysti oma tanssi, joka huipensi koko illan. Sitä oli vaan niin hauska tanssia! Ja jos inhokkia kysytään, niin ehkäpä polkka.


En halunnut laittaa näistä tansseista paljon kuvia, sillä musta ei ole ihan oikein laittaa selkeästi tunnistettavia kuvia ihmisistä ilman heidän lupaansa. Kuvia näistä päivistä multa kuitenkin löytyy yhteensä yli 800, joten niistä ei ainakaan ole pulaa, haha...


Tangon taivutusta! Huhhuh kun tanssiessa tuli kuuma ja oli ahdasta... mutta myös ihan mielettömän hauskaa!! Oi miten ihana ilta oikeesti. Niin vauhdikas, hauska, koskettava ja tunnelmallinen. Tanssit oikein viuhahtivat ohitse ja yhtäkkiä oltiinkin jo matkalla wanhojenillalliselle Palaceen.


Palace oli hieno paikka! Syötiin oikein kolmen ruokalajin ateriat ja ruoka oli todella hyvää. Iltamaisemakin oli niin nätti parvekkeelta merelle!


Ihanaiset kaunokaiset! ♥
Lisää kännykkäkuvia. Ensimmäisessä koko tyylini näkyy ehkä parhaiten teidänkin silmiinne, toisessa Palacen limehyydyke vadelmasorbetilla ja kolmannessa Palacen tiloja. Ja hehee, hassut kauniit prinsessat! ♥
Kolmastoista perjantai (I know...) oli ihan yhtä tapahtumarikas päivä kuin torstaikin. Aamulla uusi meikkaus ja klo 10 alkoi sitten meille valituille pareille tanssit vanhainkodissa ja veteraanitalolla. Sen jälkeen koululle esiintymään (päästiin muuten uutisiin!) ja illalla vielä jatkoihin valmistautumista kaveriporukalla, lopulta itse jatkot ysin jälkeen. Kolmena peräkkäisenä päivänä tuli siis nukuttua kunakin yönä vain kuusi tuntia, huups...

Aina vaan hymyilyttää, kun mietin näiden päivien tapahtumia. Tää tulee olemaan kyllä sellainen vuoden kohokohta, jota tuun aina muistelemaan ilolla ja lämmöllä. Kiitos kaikille ystäville ihan mahtavista päivistä! ♥

8 kommenttia

 1. Mieinkin että sulta ei oo pitkään aikaan tullut postausta :) Mutta ihania kuvia ja sun koko asukokonaisuus on aivan upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt syy selvisi :-) Ja voi kiitos, ihana kuulla! ♥

   Poista
 2. Oi vitsit, oot kyllä ollut niin kauniina ja aivan ihana mekko! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, on kyllä ihan superkaunis mekko! Oot aina vaan niin nättinä :) ♥ Wanhat on kyllä semmonen kokemus, että vuosienkin jälkeen niitä muistelee hymyillen. Ihanaa että säkin pääsit vihdoin nauttimaan tuosta päivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos tosi paljon, oon ihan otettu! ♥ Ja oi mahtava kuulla, että sullakin on ihania muistoja wanhoista :-)

   Poista

Piristä mun päivää :-)