7.3.2015

GRAN CANARIA OSA 2/2

Tässä loput auringonpaisteet Kanarialta!


♥ Pinkkiä ja taivaansinistä. Näitä kukkapuita oli tienvarsilla paljon.


♥ Rantakadulta näkyi pitkälle San Agustiniin.


♥ Oli ihana huomata, että kadut olivat joka puolella todella siistejä. Varsinkin rantakadulla oli miellyttävää kävellä: ei sotke itseään hiekkaan, ei autoja, ei kovinkaan kylmä tuuli. Ja ennen kaikkea kauniit maisemat molemmin puolin!


♥ Espanjalaista tunnelmaa parhaimmillaan.


♥ Kaktuspuut olivat paikka paikoin hyvinkin suuria.


♥ Niiiin kaunista.


♥ Käveltiin tosiaan äitin kanssa aika paljon, kun perheen miehet olivat golfaamassa. Tässä erään juomatauon herkut rantabaarista! Banana fruitshake oli kyllä nappivalinta.


♥ Kohti laskevaa aurinkoa.


♥ Saharan hiekkaa.


♥ Toi valo auringon laskiessa oli vaan ihan mielettömän kaunis...


♥ Lomalla olo hymyilyttää :-)


♥ Las Palmasissa käytiin herkuttelemassa tämmöisessä paikassa. Oli muuten ihan hullun halpa konditoria!


♥ Ihan kuin Saharassa tarpoisi.


♥ Vuorille muodostui hauskoja varjoja pilvistä.


♥ Luonto saarella on kovin kuivaa ja karua. Nämä levämäiset kasvit kasvoivat rannalla.


♥ Kukkataloja voisi vaan kuvata loputtomiin...


♥ Yhtenä päivänä mentiin shoppailemaan Las Palmasiin, Gran Canarian suurimpaan kaupunkiin. Bershkan, Stradivariuksen ja Pull&Bearin lisäksi käytiin myös El Corte Inglés -tavaratalossa sekä vain käveltiin ympäriinsä rannalla ja ns. vanhassakaupungissa. Tuolla saaren pohjoispuolella oli muuten vieläkin tuulisempaa ja kylmempää kuin etelän Playa del Inglésissä, joten mukaan kannattaa varata hieman enemmän vaatteita! Allekirjoittanut oli siellä nimittäin sortseissa... heh. Ja muuten, nyt kun joku siellä varmasti ihmettelee, niin vasemmanpuolinen kuva ei ole Las Palmasista! Noin rennoilla rantavaatteilla olisin ollut vieläkin enemmän pulassa siinä säässä... :-D


♥ Hauskoja kaktuksia koristamassa tienvartta.


♥ Ekana päivänä tutustuttiin vähän paikkoihin eli kierreltiin vaan rannalla ja hotellin läheisyydessä. Kävelyn lomassa mentiin syömään pizzat yhteen rannan monista ruokapaikoista.


♥ Ostoskeskus Yumbo oli ihan hotellimme vieressä. Tosin toi ostoskeskus on nimityksenä aika harhaanjohtava, sillä koko paikka oli pullollaan krääsää, feikkikamaa ja muita humpuukikauppoja... Parina iltana siellä oli kuitenkin pieni ilotulitus ja karnevaaleja!


♥ Aamupala hotellillamme oli todella hyvä ja runsas; aika makea kylläkin, hehe... varsinkin espanjalaiset churrot olivat ihan taivaallisia!


♥ No words needed.


♥ Majakan valo tuli päälle illan pimetessä. Tähdetkin tuikkivat ihanasti kirkkaalla taivaalla.


♥ Iltakävelyä liukuvärjätyn taivaan alla.

Nyt tulin just pitkältä sauvakävelylenkiltä, joten taidan loppuillan vain löhöillä ja nauttia vapaasta lauantai-illasta. Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia

Piristä mun päivää :-)