4.4.2015

LAUANTAI-ILLAN HAASTE

Taru heitti mulle haasteen, kiitos siitä! Oon itse asiassa tehnyt tän samaisen jo pariinkin otteeseen, mutta uusilla kysymyksillä vastasin tietenkin myöntävästi. Tehtävänantona on siis vastata haastajan antamiin 11 kysymykseen, keksiä itse uudet ja heittää haaste eteenpäin. Täältä siis pesee!


Mitä uutta kieltä haluaisit oppia puhumaan? Kun aikoja sitten katselin Serranon perhettä, päätin aloittaa espanjan heti kun siihen on mahdollisuus. Yläasteella vaihtoehtoina oli kuitenkin vain ranska ja saksa, joista päätin opetella ranskaa. Lukiossa puolestaan aika tuli vastaan, joten päätin, että jatkan ranskaa ja jätän unelman espanjan puhumisesta vain ja ainoastaan unelmaksi.

Missä maissa olet käynyt? Thaimaa, USA, Kanada, Kreikka, Espanja, Portugali, Italia, Vatikaanivaltio, Iso-Britannia, Malesia, Singapore, Arabiemiraatit, Dominikaaninen tasavalta, Slovenia, Hollanti, Sveitsi, Ranska, Kypros, Monaco, Kiina, Puola, Unkari, Tanska, Viro ja Ruotsi. Lisäksi ollaan tehty pikaiset välilaskut Intiaan ja Saksaan, mutta eihän muutaman tunnin lentokenttäoleskelua voi laskea kunnon käymiseksi...


Lempiherkku? Tämmöiselle herkkusuulle tää on ehkä pahin kysymys ikinä, haha... Rakastan kaikkia suklaaherkkuja, varsinkin mutakakkua. Myös crème brûlée on jälkkärinä aivan täydellinen! Ja tuoreet laskiaispullat. Ja macaronit. Ja nougat. Naaaaaaaaam.

Mistä vuodenajasta pidät eniten? Oon niin kesäihminen että oksat pois! Kesä on vaan ihan parasta aikaa; kaikki se vapaus, aurinko, kesävaatteet, värikäs luonto, lämpimät kesäillat... ihan täydellistä.

Paras muisto viime kesältä? Tallinnan ja Tukholman reissut sekä yhteiset hetket kavereitten kanssa.
Paras tapa viettää viikonloppua? Nyt kun koeviikko on juuri lopuillaan, ei tähän voi vastata kuin että rennosti. Pitkiä kävelylenkkejä, löhöilyä, hyvää ruokaa, postausten kirjoittelua... parasta on ihan vain olla ja möllöttää. Mutta tietenkin välillä on ihana mennä syömään ulos tai viettää iltaa kavereitten kanssa.

Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi? Iloinen, tunnollinen ja ystävällinen :-)

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Elämän pienet hetket. Varsinkin hyvä ruoka, kesä, matkat sekä kavereiden kanssa hömppäjutteleminen saavat hymyn huulilleni.


Mihin käyttäisit ylimääräiset tunnit, jos saisit sellaisia? Ulkoiluun ja liikkumiseen, ehdottomasti.

Mikä on lempisarjasi ja -elokuvasi? Lempparielokuviani ovat mm. Selviytyminen, Slummien miljonääri, Marley&Me, Forrest Gump ja Älä pelkää pimeää. Lempparisarjani on Täykkärit.

Mitä suunnitelmia sinulla on kesäksi? Ensinnäkin aion aloittaa autokoulun heti kesäkuun alussa ja käydä tunteja niin ahkerasti, että saisin kortin heti synttäreitten tienoilla heinäkuun lopulla. Meen myös heti kesäkuun alussa kesätöihin pariksi viikoksi. Lisäksi täytyy lukea ihan kamalasti syksyn ylppäreihin. Näiden must-juttujen ohella aion tietenkin myös viettää paljon aikaa kavereitten kanssa ja käydä pikaisella viikonloppureissulla Venetsiassa. Ja Tallinna-reissu on pakollinen. Huh, aika aikataulutettu kesä siis luvassa...


Semmoisia tällä kertaa. Tykkään tosi paljon vastailla näihin, joten mua saa ehdottomasti haastaa aina kun vaan mieli tekee! Mä itse en nyt taida haastaa ketään tiettyä vaan jokainen, joka tän haasteen haluaa tehdä, saa tehdä sen. Linkkailkaahan niitä sitten tohon kommenttilootaan, sillä luen vastauksianne enemmän kuin mielelläni!

Eli tässäpä teille nämä satunnaiset 11 kysymystä, jotka putkahtelivat nopeasti mieleeni:

1. Millainen toivot olevasi 10 vuoden kuluttua?
2. Minkä kirjan luit viimeksi ja miksi?
3. Mistä asiasta olet todella ylpeä?
4. Mikä suomen kielen sana on sinusta ihana ja miksi?
5. Mitä päivää et unohda koskaan?
6. Missä haluaisit olla parempi?
7. Millaisen menun tarjoilisit rakkaillesi?
8. Minkä elokuvan kävit viimeksi katsomassa elokuvateatterissa?
9. Haluaisitko elää ikuisesti?
10. Millainen on hyvä elämä?
11. Mikä hymyilyttää juuri nyt?

Rauhallista lauantai-iltaa!

Kuvituksena pihamme pioneja viime kesältä. Niiiin kauniita ja pulleita!

4 kommenttia

 1. Olit keksinyt niin hyvät kysymykset että päätin ottaa haasteen vastaan.
  http://auroraangela.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Mä halusinkin keksiä vähän erilaiset kysymykset; sellaiset, joita ihan oikeasti joutuu miettimään ja joiden vastauksia ainakin itse lukisin oikein innoissani :-)

   Eli jeee, hyvä Aurora! ♥ Meen saman tien katsomaan...

   Poista
 2. Heh, mäkin päätin tarttua tähän haasteeseen, vaikkakin hieman myöhässä! :> http://emmistina.blogspot.fi/2015/04/sunnuntai-illan-haaste.html <- Tuolta näkee vastaukset, jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä haasteessa mitään myöhästelyjä tunneta! ;-) Mutta hei iso kiitos linkistä, meen heti katsomaan! ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)