17.5.2015

MUUMIHULLUUTTA

Äitini sanoin: yhdenlaista hulluutta kai tämäkin. Uusi yksilö saapui tähän taloon äitienpäivänä - tervetuloa, numero 65!

IMG_2228

Eli kyllä, 65 kappaleen muumimukikokoelmamme soveltuisi jo vaikka pitopalvelun mukivarastoksi. Äitini on kerännyt muumimukeja jo vuosia eikä loppu taida ihan lähivuosina olla näkyvissä, sillä aina uuden ilmestyessä ei kauan kulu aikaa, kun se meidän kaapissa jo majailee! Alle kahden käden sormilla laskettava määrä tosin uupuu, joitakin vanhoja yksilöitä, mutta ehkä vielä jonain päivänä saadaan nekin kerättyä kokoon. Onhan meillä näitä varten jopa oma kaappi keittiössä, muumimukikaappi.

Mutta ei, se ei ole mikään vitriini, jonka tavarat pysyvät visusti paikoillaan ja jota koettaisimme varovasti pölyhuiskalla silloin tällöin puhdistaa. Siinä ei vaan olisi mitään järkeä, koska käytettäväksihän ne on tarkoitettu! Emme siis todellakaan pidä muumimukeja vain kaapissa pölyjä keräämässä, vaan käytämme niitä jokaikinen päivä. Lisäksi olemme tarjonneet niistä kahvia rippijuhlissamme ja tarkoituksena olisi itse asiassa muumimukikahvitella myös ensi vuoden ylioppilasjuhlissa.

IMG_2224 - Versio 2

IMG_2225

Mutta ennen kaikkea: näähän on aivan kertakaikkisen suloisia! Ne tuovat väriä ja eloa pöytään kuin pöytään, ja niitä voi ihastella talvimukeina ja kesämukeina vuodenajasta riippuen. Niinpä me uuden yksilön tultua vaihdoimmekin kesämukit alemmaksi ja siirsimme talviaiheiset ylemmäksi. Niin se olla pittää.

Hassunhauskaa alkavaa viikkoa!

Siirryin muuten nyt Flickr-kuvapalveluun, sillä Blogger päätti sanoa itsensä irti kuvien lataamisessa. Mietin siis tässä vaan, että kai kaikki näkyy ihan yhtä hyvälaatuisina kuin aina ennenkin? Ja mikä sitten neuvoksi, kun ilmainen tila lähestyy loppuaan? Kiitos jo etukäteen auttajille!

8 kommenttia

 1. En osaa sanoa, mitä tehdä kun flickrin tila loppuu. Siirtyä ehkä photobuckettiin ;) Mutta siis itselläni flickrissä 1723 kuvaa ja 0,2% ilmaisesta tilasta käytetty. Eli niitä kuvia tuohon 1TB:iin (oivoi tuo taivutus varmaan on ihan päin honkia) mahtuu aika reippaasti :---)

  -Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihan mahtavaa, että se ilmainen tila on noin suuri! Omat kuvani ovat aika isokokoisia ja katsoin, että kuudella kuvalla 0,0031% on ilmaisesta tilasta käytetty. Mutta kun vähän laskeskelin, niin silläkin saan laittaa ihan tavattoman suuren määrän kuvia ennen kuin 100% eli se 1TB menee täyteen. Huh, helpotus!

   Iso kiitos kommentistasi, Maija! :-) ♥

   Poista
 2. Muumimukit on kyllä niin suloisia! Meilläkin oli (tosin ihan vain muutama), mutta päätettiin myydä ne ja ostaa tilalle vähän toisenlaisia kahvikuppeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, niinhän ne on! ♥ Meillä on myös muutama muu vaihtoehtoinen kahvikuppisarja, mutta kyllä muumimukit vie prosentuaalisesti voiton, kun käyttökertoja vertailee :-D

   Poista
 3. cute
  http://melodyjacob1.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree, Moomin mugs are so adorable! :-) ♥

   Poista
 4. Voi muumimukit on ihania! Meilläkin on niitä paljon, mutta ei ihan tuollaista määrää. Kauniita kuvia teidän kokoelmasta!

  Mulla olis sulle haaste, jos sulla on vaan kiinnostusta/jaksamista :) -> http://anissamunpaiva.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti :-) ♥ Lupaan tehdä ton haasteen nyt lähiviikkoina!

   Poista

Piristä mun päivää :-)