6.6.2015

KESÄMUISTOJA

Hellou! Päätin nyt vihdoin ja viimein purkaa sellaisia kuvia, joita olen halunnut laittaa mutta jotka ovat syystä tai toisesta jääneet julkaisematta. Tässä siis satunnaisia hetkiä viime kesäkuusta tähän viikkoon!

IMG_5229

IMG_5241

IMG_5233

♥ Uskomaton taivas lähes tarkalleen vuosi sitten. Kuvasin sekä itään että länteen: kotiovelta näkyi upea tuplasateenkaari ja vain hetkeä myöhemmin parvekkeelta nähtynä läntinen taivas loisti auringonlaskun väreissä - ihan kuin koko taivas olisi ollut tulessa!

IMG_5368

IMG_5408 - Versio 2

IMG_5439 - Versio 2

IMG_5397 - Versio 2

IMG_5427

IMG_5451 - Versio 2

♥ Viime kesäkuun alussa oltiin kavereitten kanssa piknikillä. Mansikat, Suomenlinna, aurinko, meri ja ihana seura - voiko parempaa kesäpäivää olla?

IMG_2240

♥ Uusin muumimukitulokas kotiutui meille äitienpäivänä.

IMG_5182

♥ Viime vuoden toukokuussa äiti, minä, kaverini ja hänen äitinsä tehtiin päiväreissu Tallinnaan. Shoppailua, Vapiano, ihania kahviloita... pakko päästä Tallinnaan taas tänä kesänä!

IMG_2255

♥ Aulamme kaunis asetelma piristi mukavasti tilan ilmettä.

Ja ehei, ei tässä vielä kaikki! Päädyin nimittäin siihen tulokseen, että pienemmät postaukset ovat mieluisampaa luettavaa eikä nettisivukaan silloin lataa ylitsepääsemättömän kauan suuria kuviani. Lisää on siis vielä tulossa, joten pysykääs kuulolla! ;-)

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitti! :-) ♥

   Mulla nää vaan jotenkin lataa ihan tolkuttoman kauan... onko sama ongelma siellä? Tää hitaus alkoi nyt kun siirryin Flickr-kuvapalveluun (Blogger päätti sanoa itsensä irti kuvien laataamisessa). Haluaisin tehdä asialle jotain, mutten osaa...

   Kai sitä täytyy vaan odotella hetki kärsivällisenä, että kuvat paljastuvat. Höh, ikävää teille.

   Poista
  2. Hei kokeilin yhtä juttua ja nyt latautuminen onneksi nopeutui. Miltäs siellä näyttää? :-)

   Poista
 2. ompa älyttömän upeita kuvia! ♥ ainoa huono puoli, että noi kuvat lataa tosi hitaasti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Ilona! :-) ♥

   Kirjoittelin tosta jo äskeisen kommentin vastaukseen... eli niinpä, huomasin itsekin saman. Osaako kukaan sanoa, mikä saisi kuvat taas nopeasti latautuviksi ilman, että laatu kärsii?

   Poista
  2. Hei kokeilin yhtä juttua ja nyt latautuminen onneksi nopeutui. Miltäs siellä näyttää? :-)

   Poista

Piristä mun päivää :-)