10.6.2015

SUVI SULOINEN

Nyt olis luvassa jatkoa niille kesäkuville, joita lätkäisin tänne blogiin viikonloppuna! Päätin tosiaan vihdoin julkaista sellaisia kuvia, joita olen halunnut laittaa mutta jotka ovat valitettavasti unohtuneet kansion kätköihin. Eli satunnaisia räpsyjä viime kesäkuusta lähtien, olkaas hyvät!

IMG_5584 - Versio 2

♥ Lempparisalaattini on äidin tekemä rukiinen caprese, namskis!

bwasukollaasi

♥ Viime elokuussa vietettiin hauskaa B&W-iltaa kavereitten kanssa - tässä asuni!

IMG_5199

♥ Kauniita kesäkukkia pihaltamme.

IMG_5462 - Versio 2

IMG_5468

IMG_5482 - Versio 2

IMG_5469

♥ Viime kesäkuussa käytiin kaverin kanssa Katajanokan uudessa Sky Wheel -maailmanpyörässä, kun sinne pääsi tiettynä aikana ilmaiseksi Finnair Plus -kortilla. Jonottajille tarjoiltiin iloksemme minicokiksia!

IMG_6203 - Versio 2

tallinnahotellikollaasi

♥ Viime heinäkuussa käytiin Tallinnassa koko perheen voimin. Oltiin sillä kertaa myös yötä, joten nähtiin kaunis auringonlasku hotellihuoneemme ikkunasta.

IMG_6511

♥ 10. elokuuta taivaalla loisti superkuu.

IMG_5600 - Versio 2

♥ Vierumäellä mökkeilemässä. Tänä kesänä mennään sinne jopa kahteen kertaan, tosin vähän pienemmissä erissä.

Mutta hei mitäs teille kuuluu? Olisi aivan ihana kuulla, millaisia suunnitelmia teillä on kesäksi - ties vaikka saisin jotain inspiraatiota omiin suunnitelmiini! Kommenttia siis vaan rohkeasti tulemaan :-)

Mulla nää blogin kuvat latautuivat ihan tolkuttoman hitaasti siitä lähtien, kun siirryin Flickr-kuvapalveluun (Blogger päätti sanoa itsensä irti kuvien lataamisessa), mikä oli kovin ikävää teille. Päätin siis tehdä asialle jotain ja kokeilin nyt pari päivää sitten yhtä juttua - ja latautuminen nopeutui kuin nopeutuikin, jes! Miltäs siellä näyttää?

6 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää ja kuvat latautuivat nopeast :) Mulla ei oikeastaan ole mitään erityisiä kesäsuunnitelmia, töitä ja vapaa-aikaa hyvässä balanssissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mahtava kuulla! ♥ No mutta tuohan kuulostaa just siltä kuin pitääkin! *peukku* :-)

   Poista
 2. Tuo sun valkoinen hame on ihan älyttömän ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Reetta, itsekin tykkään siitä kovasti! ♥ Se on itse asiassa skort eli toinen puoli näyttää hameelta ja toinen sortseilta - siispä hameen ja sortsien hauska mutta tyylikäs yhdistelmä! :-)

   Poista
 3. Tää sun blogi on kyllä aina niin ihanan piristävä, ja värikäs♥ Väreistä puheenollen millä ohjelmalla muokkaat blogisi kuvat?
  http://auroraangela.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tosi paljon! :-) ♥

   Ensinnäkin pyrin ottamaan kuvat jo kameralla lähes sellaisiksi kuin ne blogiini tulen laittamaan; kameran asetukset ovat siis hyvin olennainen osa kuvien valoisuutta ja/tai värikkyyttä. Koneellani (Mac) korjailen kuvia aina iPhotolla ja silloin tällöin saatan lisätä niihin jonkinlaiset reunat Picmonkey- tai Pixlr Express -ohjelmalla. Myös kahden tai useamman kuvan kollaasit teen ensin mainitun kuvanmuokkausohjelman avulla.

   picmonkey.com
   pixlr.com/express

   Poista

Piristä mun päivää :-)