15.7.2015

VENETSIA OSA 2/3

Pilvisten mökki-ilmojen avustuksella sain muokattua loput matkakuvat ennätysajassa, mutta totta kai unohdin tietokoneeni laturin sinne mökille... tiukka akunsäästö siis meneillään siihen asti, kunnes saan piuhan taas kätösiini. Onneksi akkuprosentit riittävät vielä tähän höpöttelyyn, joten ei muuta kuin rentouttavia lukuhetkiä Venetsian kauneuden parissa!

IMG_2759 - Versio 2

♥ Canal Grande Ponte dell'Accademialta nähtynä.
viinirypälekollaasi
♥ Vihreyttä Venetsiassa ja Torcellossa. Torcellossa kasvoi pieni viiniviljelmä.

IMG_3093

♥ Canal Granden rannalla.

IMG_3348 - Versio 2

♥ Buranon väriloistoa.
hotellinkukkakollaasi
♥ Ihania pikkusiltoja ja kanavia - niistäkin teki mieli ikuistaa jokaikinen! Toisessa kuvassa hotellimme sisäänkäynnin kaunista koristelua iltasella.

IMG_3319

♥ Muranossa näimme pienen lasinpuhallusesityksen, jossa lasimestari taiteili lasihevosen ja -maljakon todella nopeasti. Oli kiehtovaa nähdä, kuinka sula tulikuuma lasimassa oli aluksi hehkuvan oranssia mutta muuttui jäähtyessään läpinäkyväksi ja näyttäväksi lasiesineeksi.

IMG_3068

♥ Pakkohan sitä gelatotkin oli maistaa, kun kerran Italiassa oltiin. Makuna toimi cookies.
tossutjakorkkikollaasi
♥ Uudet espadrillot jalassa. Mätsäsivät aika hauskasti joka puolella näkyviin ihaniin kukkaparvekkeisiin!

IMG_2753

♥ Italialaisia herkkupuoteja löytyi lähes joka kadunkulmasta.

IMG_3424

♥ Saariretken viimeinen kohde oli Torcello, joka oli pitkään laguunin tärkein asutuskeskus. Paikka on myös ensimmäisenä asutettu alueen saarista.

IMG_2857

♥ Ihania kukkaistutuksia ja vanhoja ikkunoita. Niin kaunista!

IMG_3334 - Versio 3

♥ Muranossa talojen ovetkin oli koristeltu Muranon värikkäästä lasista.
kattoterassillakollaasi
♥ Ihanaa kanavamaisemaa ja oleskelua hotellin kattoterassilla. Ihana olo, ihana paikka. Näin päätä kääntämättä yli 30 tv-antennia, heh!

IMG_2909

♥ Danielin kattoterassi oli kyllä yksi hienoimmista illallispaikoista ikinä. Kyseinen hotelli esiintyy muuten The Tourist -elokuvassa! Paikkaa ja näköalaa ei voisi tarpeeksi kehua, mutta hintataso oli kyllä hieman ylihinnoiteltu...

IMG_2851

♥ Canal Granden sai ylittää joko siltaa pitkin tai veneellä.
paholaisensiltakollaasi
♥ Kaiteeton Ponte del Diavolo eli Paholaisensilta Torcellossa. Toisessa kuvassa yritin havainnollistaa levää, jota oli joka paikassa - sekä Canal Granden että pikkukanavien reunoilla.

IMG_3422 - Versio 2

♥ Torcellossa oli jotkut juhlat ja bongattiin hauska tapa ilmoittaa pöytäjärjestys: se oli kiinnitetty verkkoon vieraiden valokuvilla!

IMG_3363 - Versio 2

♥ Ja vielä Buranon karkkiväritaloja kaikissa sateenkaaren väreissä.

IMG_3362

♥ Burano vei innokkaan valokuvaajan tyystin mukanaan, heh...

IMG_3047

♥ Näitä upeita maisemia riitti joka kulman takana.

Mulla olisi muuten kysymys syksyn ylppäreihin lukeville: milloin ootte meinanneet aloittaa ja millaisella lukusuunnitelmalla? Älkää sanoko, että ootte lukeneet kaikki jo läpi ja toinen kierros on juuri alkamassa...

Ensimmäiseen osaan pääsette tästä

2 kommenttia

  1. Mä alotin viikko sitten lukemaan syksyn ylppäreihin. Kirjotan lyhyen matikan ja pitkän ruotsin - matikka oli pakko aloittaa, koska mulla ei oo vuoteen ollut matikkaa vaihtovuoden takia ja ruotsikin oli jo aloitettava, koska mulla ei oo mahdollisuutta ottaa kertauskurssia ekassa jaksossa. Tsemppiä lukemisiin sit ku alotat! :-)

    VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)