26.10.2015

KYSYMYKSIÄ?

Aika loppui, kiitos kysymyksistä! Ihanaa loppusyksyä kaikille! ♥

Lisäys 5.11.: Deadline tuli ja meni eikä kysymyksiä kuulunut ainuttakaan. Ette tainneet saada koppia pallosta, jonka teille tässä postauksessa heitin? Noh, ei maailma yhteen hutiin kaadu vaan uudella tarmolla uuteen yritykseen! Täytyi siis hieman kasvattaa tuota aikarajaa eli aikaa teillä on nyt sunnuntaihin 15.11. saakka. Muistakaahan, että vastauspostauksesta tulee kivaa luettavaa vain ja ainoastaan silloin, jos olette kysyneet teitä itseänne kiinnostavia kysymyksiä :-)

Kahden vuoden takainen vastauspostaukseni on mielipiteiltään ja vastauksiltaan hieman toisenlainen kuin nykyinen Pauliina, joten taitaa olla aika päivittää teidän käsityksenne musta. Viimeiset vuodet ovat muovailleet, kiristäneet kipurajoille, puukottaneet minua selkään sekä painaneet lyttyyn mutta samalla ne ovat silitelleet kehuvasti, nauraneet kanssani ja hioneet sisäistä kauneuttani koko ajan. Jonkinlaiseen lopputulokseen ollaan jo päästy, vaikka koko elämä on yhtä hiomista ja muokkaamista.

Vanhoista vastauksista osa kuulostaa oikeasti ihan jonkun toisen puheilta, mikä on hieman pelottavaa. Joka tapauksessa edessänne on nyt vieläkin vahvempi ja viisaampi ilopilleri, joka silti on se sama hassu, hivenen itsestään epävarma mutta silti kaikille ystävällinen tyttö, joka mä oon aina ollut :-)

Idea on siis seuraava: heittelette mulle kivoja, hauskoja ja mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin sitten vastailen deadlinen jälkeen. Kysyä voi kommentoimalla tähän postaukseen tai vaihtoehtoisesti voit laittaa kysymyksiä blogini sähköpostiin (kisstherainblog@gmail.com). Jos satutaan näkemään säännöllisesti kasvotusten, voit tietenkin ottaa osaa sitäkin kautta tai esimerkiksi WhatsAppilla.

Valitsin sanan kivoja tuohon tehtävänantoon ihan tarkoituksella. Onneksi fiksuina ja kypsinä ihmisinä osaatte varmasti itsekin miettiä, millaisiin kysymyksiin vastaan ja millaisiin en.

Seuraavan kuvan saattelemana saatte miettimisaikaa keskiviikkoon 4.11. asti. Silloin kysytyt kysymykset ehtivät siis vielä mukaan. Vastausten kimppuun käyn heti kun kiireiltäni kerkeän, joten pallo on teillä, antakaa palaa!

Näyttökuva 2015-9-25 kello 18.56.22

Tähän loppuun hulvaton kuva meidän perheestä Tenavat-hahmoina, hehe... Äitini hassutteli ja teki meistä jokaisesta kaksoisolennon (valitsi siis hiukset ja vaatteet) ja mä sitten yhdistin yksittäiset pallonaamat yhden kuvan perhepotretiksi. Eikö olekin aivan ihana, en kestä! ♥

Kysymykset julkaistaan tietenkin nimettöminä.

6 kommenttia

 1. Miten sulla on varaa matkustella muutaman kuukauden välein hienoihin paikkoihin? Miten se vaikuttaa koulun käyntiin? Miltä matkustelu ympäri Eurooppaa / maailmaa tuntuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kommenttisi oli joutunut vahingossa johonkin roskapostiin ja sain julkaistua tän vasta tänään! Mutta kiitos ei vanhene, joten kiitos kysymyksistä :-) Käythän katsomassa vastaukseni alla olevasta linkistä!

   http://kisstherain-p.blogspot.fi/2015/11/vastauksia.html

   Poista
 2. Lemppari leivontaohje?
  Onko sulla jotain suunnitelmia lukion jälkeen?
  Mitkä aineet aiot kirjoittaa?
  Lempiaineet koulussa?
  Mikä saa sut piristymään huononakin päivänä?
  Milloin aloitit bloggaamisen? Miksi? Ja mikä saa sinut jatkamaan sitä edelleen?
  Onko sulla jotain ehdottomia blogisuosikkeja?
  Mitä teet yleensä vapaa-ajallasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos kiitos kysymyksistä, oot enkeli! ♥ Toivottavasti muutkin innostuisivat nyt tämän jälkeen.. ;-)

   Poista
 3. Viisi lempiblogiasi ja miksi?
  Onko sulla lempibändiä tai -artistia? Jos on niin miksi juuri kyseinen yhtye/laulaja?
  Pidätkö festareista? Aiotko ensi kesänä suunnata joillekin festareille?
  Luetko paljon?
  Onko sulla lempikirjaa?
  Oliko lukio mielestäsi oikea ratkaisu sinulle?
  Lempinettisivustosi ja miksi?
  Onko jokin sellainen maa, minne ET haluaisi matkustaa?
  Oot aina niin pirtsakka, kerro muutama asia, joka saa sut erityisen hyvälle tuulelle!
  Mitä hiusväriä et haluaisi kokeilla päähäsi?
  Lempijouluherkkusi/-ruokasi?
  Keräiletkö jotain? Esimerkiksi postikortteja, Mariskooleja, elokuvia jne.
  Ja vielä viimeisenä, mitä tekisit jos voittaisit lotossa ison summan rahaa?

  Tässä vähän kysymyksiä! Aika sekalaisia, mutta toivottavasti piristi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi piristi kovasti, kiitos ihanainen!! :-) ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)