9.10.2015

MEIKKILEIKKEJÄ

Voi että, miten hauska kuvaussessio mulla ja ystävälläni Maijalla oli viime viikolla! Jo kolmannen kerran kaivettiin molempien meikkivarastot esille ja laitettiin kamera valmiusasentoon, suut kestohymylle ja sisäinen taitelija -mood päälle. Meikattiin siinä sitten vähän vuorotellen - välillä itse itseämme, välillä toinen toistamme - ja lopputulos oli monien naurujen kautta varsin huvittava ja näyttävä.

IMG_8694

Ja koska meikkipelle ei ollut tarpeeksi, päätettiin olla hattupellejä. Hattupellejä ilta-auringossa.

IMG_8710

En itse ole koskaan omistanut minkäänlaista asustehattua, mutta aika kivastihan se tuohon syksyiseen maisemaan mätsää! Ja hatun alla loistava juurikasvu sai myös mainion piilopaikan, hehehe... (se kammotus on tosin mennyt jo unholaan, thank god)

idmeikkileikkejä

Oma meikkini oli tumma Smokey Eye paksuilla rajauksilla ja tulipunaisilla huulilla - siis just semmoinen, mistä tykkään! Tuollainen kunnon puna tuo kyllä niin ihanaa eloa kasvoille, että pakko hankkia semmoinen omaankin meikkilaukkuun.

IMG_8751

Ja siinä mahtava seuralaiseni. Tässä kuvassa on jotenkin niin ihana fiilis!

IMG_8697

Itse asiassa nää kuvat ovat vähän huijausta illan oikeasta luonteesta: suurin osa kuvista oli nimittäin ihan hölmöjä ja hassuja! On ilveilyä, tekotaiteellisia, punnerruksia, pusuhuulia, alieneja, lurkkeja, kummituksia, raivohulluja, hippejä ja opettajia. Ja naurua, paljon naurua!

IMG_8902

Heh, tilannekuva :-)

IMG_9231

Iloisten ja hassujen kuvien joukosta löytyi myös hieman omalaatuisempia kuvia, ja muhun ainakin vetoaa tän kuvan salaperäisyys. Aika metka tuo turkoosinvihreä huulipuna muuten, how cool is that!!

IMG_9212

Tämän kuvan villi idea syntyi ihan sattumalta; kuvan salaisuus on pimeys, katulamput ja heilahtava kamera. Ja tietty nauravat ihmiset, jotka pelastavat kuvan kuin kuvan!

IMG_9245

Aurinko laski kuitenkin nopeasti ja hämärä vaihtui pimeäksi. Päätettiin vetäytyä sisälle lämmittelemään ja bongattiin matkalla upea näkymä: taivaalla kaupungin valoissa näkyi suuri täysikuu.

Seuraavaa kuvauskertaa odotellessa! ♥

2 kommenttia

 1. Oi miten ihania kuvia! ♥ Tykkään etenkin tosi paljon tuosta tilannekuvasta, jossa hymyilet :-) Kaunis tilannekuva, kieltämättä.

  Tällaiset kuvaussessiot parhaitten kavereitten kanssa on kyllä ihan parhaimpia. Kunpa itekin pääsisin pian taas kokemaan jotain näinkin kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oon kaivannut sun ihania kommentteja, hihi! Kiitos kauniista sanoistasi, Emmi-Stina! ♥

   Niinpä, tämmöiset ovat kyllä hurjan kivoja kokemuksia! :-) Ja jälkeenpäin on ihana palata vanhoihin kuviin ja tuntea sen tilanteen mahtava fiilis yhä uudelleen ja uudelleen - kuvat ovat nimittäin mitä parhaimpia asioita muistuttamaan menneisyyden arvokkaista hetkistä!

   Poista

Piristä mun päivää :-)