19.12.2015

JOULU INTIAN VALTAMERELLÄ

Näyttökuva 2015-12-09 kello 20.01.01

Näyttökuva 2015-12-09 kello 19.57.00

Näyttökuva 2015-12-09 kello 20.00.08

2514761-862941_442_42_1155_581_775_390

Heippa ystävät hyvät! Aamulla meillä oli koulun perinteinen joulujuhla (viimeinen ikinä tälle tytölle...), jonka jälkeen tulin saman tien kotiin ja lähettiin taksilla Helsinki-Vantaan lentokentälle, jossa siis tälläkin hetkellä istuskelen odotellen lähtöä portille. Ihanihanihan kohta pääsen lämpimään ja ennen kaikkea pääsen astumaan päiväntasaajaan toiselle puolelle sekä Afrikkaan ensimmäistä kertaa elämässäni!! Intian valtameren kirkkaiden ja lämpöisten vesien ympäröimä sekä erilaisia aktiviteetteja pullollaan oleva saari Mauritius on nimittäin tällä kertaa lomakohteena. Äää, en malta odottaa!

Toivon kovasti, että aurinko antaa kaikkensa ja saisimme auringonpaistetta enemmän kuin laki sallii. Viime vuoden Thaimaan joululomamatkan säät eivät nimittäin olleet kovin aurinkoiset, vaikka lämpöä olikin se kolmisenkymmentä astetta... noh, samanlaista ihanuutta nytkin lämpötilan puolesta, mutta aurinkoa kyllä toivoisin. Fingers crossed!

Seuraavat kymmenen päivää lomailemme siis yllä olevissa maisemissa Mauritiuksen etelärannikolla, kirkkaansinisen laguunin ja vihreiden rinteiden ympäröimänä. Toisin sanoen tulemme takaisin keskiviikkona 30. päivä eli juuri sopivasti uuttavuotta viettämään! Uuden vuoden alussa sitten vähän kiireistä riippuen lupaan kirjoitella matkapostauksia mahdollisimman nopeasti teidänkin nähtäväksenne. Jeii!

Nautinnollista joululomaa teillekin! ♥

2 kommenttia

 1. Oi että, ihanaa! Itse oon ollut Mauritiuksella kerran, tosin alle vuoden vanhana, ja niitä lomakuvia katseltua se onkin aina ollut sellainen kohde johon on vielä joskus pakko päästä. Elättelen salaa toiveita, että vuoden päästä äidin täyttäessä pyöreitä tää toteutuis, joten oottelen innolla matkapostauksia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tosi kiva kuulla, että oottelet! Kivoja lomakuvia on nimittäin luvassa, sen lupaan ;-) Olisko sulla jotain erityisiä toivomuksia, joista haluaisit kuulla?

   Ihanaa joulua! ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)