23.12.2015

JOULU KÄNNYKÄSSÄNI

Tää tyttö majailee tällä hetkellä toisella puolella päiväntasaajaa, mutta kyllä se joulu sielläkin jo kolkuttelee oven takana. Eli ajastettua kännykkäkuvapostausta tähän väliin :-)

Näin joulunaikaan kännykkäni tuppaa olemaan täynnä kaikenlaisia joulukuvia jouluherkuista jouluvaloihin. Tässä pienoinen katsaus joulukuuhuni!
puurokollaasi
♥ Vanha kuva viime joululomamatkalta nosti matkakuumeen taivaisiin. Säät eivät silloin olleet mistään parhaimmasta päästä, joten toivottavasti nyt Mauritiuksella saadaan nauttia vähän pilvettömämmästä taivaasta.
♥ Keittiön ikkunan tähti on ensimmäistä joulua meillä - niin kaunis!
♥ Tässä puolestaan olkkarin kynttilälyhty, joka luo aivan ihanan tunnelmallisen raitavalaistuksen ympärilleen.
♥ Pikkujouluviikonloppuna tehtiin ystävien kanssa mahtava yhden yön mökkireissu Raaseporiin. Kivasta aamiaiskuvasta kiitos ihanalle Alisalle!
factorykollaasi
♥ Vanha kuva viime vuodelta löytyi kännykän kätköistä. Ihanassa seurassa on kyllä aina kiva olla kaffettelemassa...
♥ ... ja varsinkin  nyt hieman kylmemmällä säällä, kun voi ystävän kanssa linnoittautua lämpimiin sisätiloihin ja suojautua kylmyyttä vastaan muhkealla vaahtokarkkikaakaolla!
♥ Koeviikon loppumista täytyy aina juhlistaa ja Factory on siihen oikein makoisa vaihtoehto! Voi nam, minkä herkkusalaatin sain taas kerran...
♥ Vietettiin tosiaan kavereitten kanssa pikkujouluja meillä kotona - ja tässä sen illan kattausta. Pöydällä näkyvät mun leipomat joulupiparipullat.
kynttiläkollaasi
♥ Lucian päivänä oltiin joululounaalla Katajanokan Kasinolla...
♥ ... ja samaisena päivänä kävin äidin kanssa laulamassa Kauneimmat joululaulut.
♥ Espresso House testattu ekaa kertaa Suomessa - tyksin tosta sisustuksesta! Muutenkin  oli varsin piristävä juttutuokio ystävän kanssa.
♥ Ensimmäinen adventtisunnuntai.
macaronkollaasi
♥ Tämäkin on mökkireissulta ja se on ihanan Nean käsialaa. Suloinen mökki aamuauringossa!
♥ Viime perjantaina vietettiin meidän perheen omaa joulua. Äiti oli ostanut maailman ihanimpia suklaakonvehteja: ne olivat ikään kuin klassikkojälkkäreitä! Rasiasta löytyi esimerkiksi crème brûlée, brownie ja tiramisu.
♥ Tämä myös sieltä mökiltä, kun automatkan päätteeksi tehtiin itse pizzaa.
♥ Äiti toi mulle Tuomaan markkinoilta piparimacaronseja. Namskis! 
lumihiutalekollaasi
♥ Takka päällä ensimmistä kertaa tänä talvena.
♥ Tänä vuonna äiti tilasi mulle yllätykseksi kosmetiikkajoulukalenterin! Metallihohtoisten ja kimaltavien luukkujen takaa löytyy monenlaisia meikki- ja kauneustuotteita pääosin matkakoossa mutta myös täysikokoisina. Siis aivan ihana, kiitos äiti rakas! 
♥ Oman huoneeni pikkuikkunakin sai jouluvalaistusta lumihiutaleen muodossa.

Toivon mitä parhaimpaa joulua teille kaikille!

Instagram: cestlapie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä mun päivää :-)