6.12.2015

YSTÄVÄKIRJAMERKINTÄ

Levollista itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! Koska vastauspostaukseen ei tullut paljoa kysymyksiä, tämä voisi olla hyvä tähän väliin - ikään kuin niiden vastauksien jatko-osaksi tai jotain. Idea on siis niinkin yksinkertainen kuin vastata vanhan kunnon ystäväkirjan kysymyksiin. Mulla tällaisia kirjoja oli kolme: pinkki pörröinen Barbie (oh, I know), Nalle Puh sekä Diddl. Taisin kuolla nauruun ja ihastukseen selaillessani noita, niin paljon muistoja ohuiden kansien sisällä...

Kuulin tämmöisestä postausideasta itse asiassa jo kauan sitten, mutta nyt vasta kaivoin vanhat arvokkaat ystäväkirjani esille ja ryhdyin hommiin. Ihana idea kerta kaikkiaan!

IMG_4742

Kirsikkaglögiä - vuoden ensimmäiset glögit!

Nimi: Pauliina
Lempinimi: Paukku
Asun: Helsingissä
Kännykkä: iPhone 4
Sähköposti, jolla tavoitan sinut: kisstherainblog@gmail.com
Syntymäpäivä ja -vuosi: 25.7.1997
Horoskooppi: leijona

IMG_0726

Pipari-tuorejuustomaljat

Hiusteni väri: suklaanruskea
Silmieni väri: sininen
Sisarukset: kaksoisveli
Paras kaverini: Rakkaita ystäviä minulla on useita, mutta en pidä ketään yksinään parhaana kaverinani. Muutamat voisin kyllä nimetä kaikkein läheisimmiksi - ja jos luette tätä nyt, tiedätte kyllä sydämessänne kuuluvanne niihin. ♥
Lemmikkini: ei ole
Harrastukseni: Bloggaaminen, ryhmäliikuntatunneilla käyminen (zumbassa, bodyssa ja piloxingissa on tullut käytyä nyt parin vuoden aikana) sekä satunnainen lenkkeily ja sauvakävely.

kakkujenpikkujoulut

Marraskuun viimeisen perjantain pikkujoulut - niin upeita ja ihania tyttöjä!

Henkilö, jota ihailen: Äitini
Paras näkemäni elokuva: Hyviä elokuvia ovat ainakin Forrest Gump, Selviytyminen, Slummien miljonääri, Marley&Me ja The Tourist.
Paras näkemäni tv-sarja: Täykkärit
Suosikkipelini: En pelaa mitään pelejä.
Mieluisin urheilulaji: Jalkapallo pysyy sydämessäni aina, vaikken sitä enää harrastakaan.

IMG_9441

Moccapannacotta

Tässä asiassa olen hyvä: Kirjoittamisessa, valokuvaamisessa, ruoanlaitossa ja leipomisessa, lasten kanssa. Olen luonteeltani sellainen, joka on ystävällinen kaikille. Mulla on kuulemma myös silmää kauneudelle.
Tässä asiassa en ole hyvä: Suuntavaistoni ei ole parhaimmasta päästä enkä ikinä tiedä mikä bussi tms. kulkee minnekin. Vertailen itseäni myös liikaa muihin.
Rakkaani: Oma perheeni ja tärkeimmät ystäväni.
Lempieläimeni: koira
Lempiruokani: Erityisiä herkkujani ovat ainakin halloumipasta, avocadopasta, italialainen kanapata ihanan jogurtti-fetakastikkeen kera, tortillat, kantarellirisotto sekä riisipuuro kanelilla ja sokerilla.

IMG_4912

Pikkujouluissa kävi pikkuinen tapaturma ;-)

Lempijuomani: Jaffa Jouluomena, maustettu jäälatte, mojito sekä persikkajäätee.
Lempivärini: Sinisen eri sävyt.
Lempikukkani: Ehkäpä pioni ja tulppaani.
Koulun jälkeen haluan tehdä: Syödä jotakin ja sitten pyrin yleensä tekemään läksyt saman tien.
Pidän: Hyvästä ruoasta ja herkuista, matkustamisesta, auringonlaskuista ja auringosta ylipäätään, tyylikkäistä asuista, kesästä ja lämmöstä, pilvettömästä taivaasta, iloisista nauruista, hymyistä, halauksista, kehuista, ystävistäni ja perheestäni.
En pidä: Kylmästä, siitä kun stressaan välillä ihan liikaa, pääosin vauhdikkaasta musiikista sekä surkeasta suuntavaistostani.

IMG_7819

Valoa pimeyteen

Minusta tulee isona: Rakastava äiti ja vaimo.
Kaikkein suurin ja hartain toiveeni: Olla onnellinen. Haluan vanhana katsoa ylpein silmin menneisyyttä ja olla iloinen valinnoistani ja tekemisistäni. Se on asia, johon aion omassa elämässäni pyrkiä. Se on hyvä elämä.
Lopuksi haluan sanoa: Jos elää ajatuksella "sitten kun", jos elää vain odottaen seuraavaa lomaa, jos unohtaa elää hetkessä, ei voi olla onnellinen. Onnellisuus rakentuu pienistä asioista ja loppupeleissä asenne on aina päätös.

Kuvissa ihania jouluisia hetkiä lähiviikoilta. ♥

2 kommenttia

 1. Oi, tää on tosi kiva postausidea! Aattelin varastaa tän sulta, jos et vaan laita pahakses ;-) Vanhoja ystäväkirjoja on kyllä niin hauskaa lukea, mullakin on niitä niin useita, että on tullut naurettua aivan liikaa... Ja ihania ja jouluisia kuvia oot laittanut tähän merkintään! <3 Tuli itellenikin sellainen olo, että jos panostaisi taas vaihteeksi siihen kuvaamiseen hieman enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, siitä vaan väsäämään! ;-) Ja hei kiva kuulla, että tykkäsit ideasta. Ystäväkirjat ovat kyllä aikamoisia aarteita...

   Kiitos taas ihanasta kommentista! ♥

   Poista

Piristä mun päivää :-)