8.1.2016

KYSYMYKSIÄ VUODESTA 2015

Tasan viikko sitten saatiin eteemme ensimmäinen tyhjä sivu 366-sivuisesta kirjasta. Kirjoitetaan hyvä tarina. Ei katsota taakse, koska siihen suuntaan emme ole menossa, vaan keskitytään tähän päivään. Hymyile. Elämä on kaikesta huolimatta suuri seikkailu, ja voit itse päättää, että parhaat hetket ovat vielä edessäpäin.

Tässä vielä pienoinen katsaus mun kuluneeseen vuoteen kysymyksiin sopivien kuvien kera :-)
2015vuosi
Oletko saanut uusia ystäviä tämän vuoden aikana? En ainakaan mitään kovin läheisiä.
Oletko tehnyt jotain sellaista tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? Tanssinut wanhat, ajanut autoa, saanut ajokortin, astunut Afrikan maanosaan, kokenut täysi-ikäisyyden oikeuksia ja velvollisuuksia, lukenut kesällä ylppäreihin, kokenut ne ahdistavat ylioppilaskirjoitukset, viettänyt yön koulun pihalla abitelttailun merkeissä, käynyt ensimmäistä kertaa päiväntasaajan toisella puolella, matkustanut Belgiaan ja Mauritiukselle, viettänyt vappua ja uuttavuotta kavereiden kanssa...
Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? En ole.
Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta. Wanhat (ei ainoastaan juhlapäivät vaan myös koko treeniaika), 18-vuotissynttärini sekä Venetsian ja Mauritiuksen matkat.
Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? En ole.
Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? En oikeastaan, vaikka tietenkin sitä koko ajan johonkin suuntaan muuttuu...
Lihavampi vai laihempi? Hieman lihavampi varmaan, sillä mulla oli viime vuonna kevyempi ruokavalio wanhoihin asti.. :-D
Oletko ollut elokuvissa yksin tämän vuoden aikana? En ole.
Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? En ole.
Kuka oli paras uusi tuttavuus? En tainnut oikein tutustua uusiin ihmisiin... ainakaan kovin läheisesti.
Synnyttikö kukaan läheisesi? Ei ainakaan mun tietääkseni.
Kuoliko kukaan läheisesi? Kovin läheisiä ei, mutta vanhempieni tuntemat kaksi hienoa ihmistä poistuivat luotamme tänä vuonna, mikä kosketti tietenkin myös minua jollakin tapaa. Kuinka epäreilu elämä onkaan hyville ihmisille...
Missä maissa kävit? Thaimaa (tosin se matka oli pääosin vuoden 2014 puolella - vain puolitoista päivää jäi tän vuoden puolelle), Espanja (Kanariansaaret), Ruotsi, Italia, Viro, Belgia sekä nyt äskettäin listan jatkoksi tullut Mauritius.
Mitä haluaisit vuodelta 2016 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2015? Rennon ja aurinkoisen kesän sekä paremman opiskelumotivaation.
Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2015? Ainakin wanhat 12.-13.2. ja 18-vuotissynttärini 25.7.
Vuoden suurin saavutuksesi? Koulumenestys ja osa yo-tuloksista.
…ja suurin epäonnistuminen? Kaksi ylppäritulostani laskivat kokonaisella arvosanalla lähtöpisteistä ja jäivät siten yhden ja viiden pisteen päähän seuraavasta arvosanasta. Ainakin se siis ärsytti ja harmitti, mutten sitä nyt ehkä epäonnistumiseksi kuitenkaan kutsuisi ja nyt olen jo hyväksynyt asian. Ainahan joku jää pisteen vajaaksi eikä sille vaan voi mitään. En myöskään panostanut liikkumiseen kovinkaan paljon.
Miten vietit juhannuksen? Entä joulun? Juhannus vietettiin tutulla saarella ystäväperheen seurassa ja joulu vietettiin nyt Mauritiuksen lämmössä.
Kärsitkö vammoista? En kärsinyt.
Mikä oli paras asia, jonka ostit? Ehkä yhdet farkut. En oikeastaan shoppaillut tänä vuonna. Musta on tullut aika nuuka...
Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? Äitini ja läheisimpien ystävieni.
Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? Oman itseni, parin läheisen ja yhden tuttavan.
vuosi2015
Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? En kauheasti käytä rahaani mihinkään turhuuksiin. Mutta sanotaan kahvitteluun.
Mistä innostuit eniten? Wanhoista ja matkoista.
Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko nyt onnellisempi vai surullisempi? Jos ihan pakko sanoa jompikumpi, sanoisin surullisempi.
Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? Liikkunut.
…entä vähemmän? Stressannut. Syönyt herkkuja.
Miten vietit uudenvuoden? Kavereiden kanssa oltiin alkuilta ystäväni luona ja myöhemmin sitten juhlittiin keskustassa.
Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? En halua tehdä tämmöistä ärsyttävää jossittelua, kun ei niille kuitenkaan voi mitään.
Rakastuitko vuonna 2015? En rakastunut.
Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? Täykkärit.
Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? En vihaa ketään nyt enkä silloin.
Mikä oli paras lukemasi kirja? En tainnut lukea kuin koulukirjoja ja äidinkieleen luettavia kirjoja, pöh... tähän täytyy tulla tänä vuonna muutos!
Mitä halusit ja sait? Ihania matkoja. Hyviä todistusnumeroita. Ja yksi ällä on nyt ainakin plakkarissa ylppäreistä!
Mitä halusit, muttet saanut? Enkusta paremman yo-arvosanan. Ei niin rasvoittuvan ihon. Toivoin myös kovasti, että olisin saanut autoilun myötä paremman suuntavaiston. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan oon ihan yhtä kujalla edelleen... *nolo emoji tähän*
Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? Ainakin Cinderella oli ihana ja suloinen yllätys!
…entä musiikillinen löytö? Vanhat 80-luvun biisit, innostuin niistä.
Mitä teit syntymäpäivänäsi? Tänä vuonna olikin hieman merkittävämpi synttäripäivä kuin yleensä, koska täysi-ikäisyys! Aamu alkoi ystäväperheen kanssa mimosalla ja hyvällä aamiaisella, päivällä mentiin koko perheen voimin juhlimaan meidän synttäreitä ravintola Eliteen ja illalla pidin sitten omat kaverisynttärit meillä kotona, josta ilta myöhemmin jatkui muualle.
Ketä kaipasit? En ketään ihmistä varmaan, mutta lapsuuden huolettomuutta kyllä.
Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? Minä itse sen työn olen tietenkin tehnyt, mutta muuten tukijoina ovat olleet äitini ja läheisimmät ystäväni.

Haluan vielä kiittää teitä jokaista kuluneesta vuodesta ja kaikista kivoista kommenteista, jotka ovat piristäneet harmainakin päivinä. Osa teistä on pysynyt mukana jo vaikka kuinka kauan, joten tunnutte hämmentävän läheisiltä, vaikken teitä koskaan olisi oikeasti tavannut. Tietyt suht useasti kommentoivat tunnistanevat itsensä tästä...

Joka tapauksessa iso kiitos ja halaus kaikille lukijoille, jotka ovat seuranneet mukana päivästä toiseen! ♥ Toivon teille kaikkea hyvää tulevalle vuodelle.

Kuvat löytyvät myös aikaisemmista postauksista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä mun päivää :-)