9.1.2016

MAURITIUS OSA 2/3

Ikävä oli jättää nämä maisemat ja ihana lämpö. En enää tiedä, ovatko nämä matkapostaukset ihanaa muistelua vai kamalaa kidutusta.

"The African bush is a place where time stands still, where the sounds, the smells, 
the resonance of Nature in its ethnicity are so captivating and transcendent 
that everything outside of that reality ceases to exist."

IMG_5182

♥ Menomatka lennettiin Lontoon kautta ja takaisin tultiin Pariisin kautta. Tässä upea Lontoo iltavaloissa koneen ikkunasta - nähtiin ihan mielettömän kaunis näkymä Thames-joelle! Autotietkin näyttivät ihanilta eteneviltä helminauhoilta.

IMG_6116

♥ Rakastan auringonlaskuja. Tässä kamera osoittaa ihanaa rantabaaria kohti.
meritähtikollaasi
♥ Ihana köysiriippumatto rannalla, johon menin pari kertaa auringonlaskun aikaan. Vaikka kello oli jo yli kuusi, paistoi aurinko edelleen kirkkaana ja ihanan lämpimänä. Tähtihetkiä koettiin tälläkin lomalla!

IMG_5513

♥ Tällaiset luonnon materiaalista valmistetut auringonvarjot ovat kyllä niin paljon nätimmät kuin tylsät kangasvarjot - ja ne ovat myös ympäristöystävällisiä!

IMG_6589

♥ Bongattiin joidenkin hyönteisten rakentama kenno, jonka ympärillä muutamat yksilöt hääräsivät.
drinkkikollaasi
♥ Rantabaari oli meidän lempparipaikka iltaisin parille drinkille, mutta myös kuvan allasbaarissa käytiin aina välillä. Ihanan raikkaita juomia! Toisessa kuvassa upea macarontorni joulubuffetissa.

IMG_6161

♥ Isi uimassa Infinity Poolissa auringonlaskun aikaan. Kaikissa kolmessa altaassa oli ihanan lämpöistä vettä, joten uiminen oli mukavaa mutta myös juuri sopivan virkistävää keskipäivän auringonpaahteessa.

IMG_6517

♥ Joulupäivän livemusiikkia iltaruokailun yhteydessä.

IMG_5298

♥ Merellä oli paljon veneitä ja ne näyttivät kivoilta tulessa olevaa taivasta ja merta vasten. Kultainen valopallo laski nopeasti horisonttiin.

IMG_6480

♥ :-) Tässä ollaan otettu asukuvat rannalla. Hauskan postikorttimainen kuva, heh!

IMG_5998

♥ Mauritiuksen lipun symboliikka on aika mielenkiintoinen. Lipussa on punainen, sininen, keltainen sekä vihreä poikkiraita ja kaikilla näillä väreillä on symbolinen merkitys: punainen kuvaa kaunista flaming tree -puuta (kuvassa juurikin tämä liekehtivä puu, ihana kukkakatto!), sininen edustaa Intian valtamerta, vihreä rikasta ja vihreää luontoa, keltainen valoa ja aurinkoa sekä kirkasta tulevaisuutta. Ihanaa, että niillä on noin kauniit merkitykset! En ole tosin sataprosenttisen varma näiden faktojen paikkansapitävyydestä, mutta tällaiset olen kuullut useammasta eri lähteestä.

IMG_5476

♥ Rakastan Mauritiuksen vehreää luontoa ja sen värimaailmaa. Ja oih, onko yhtään kaunis piha!

IMG_5419

♥ Ranta oli ihan hotellin vieressä. Sininen meri kimmelsi joka suunnassa.

IMG_6757

♥ Lomapäivän vesiurheilua: olin melomassa isin kanssa läpinäkyvällä molokinilla laguunissa. Isi oli myös "Tapaninajelulla", toisin sanoen hän kävi Tapaninpäivänä vesihiihtämässä.
lintukollaasi
♥ Hauska rantabaari, jonka tuolit olivat erillisiä keinuja. Parvekenäkymämme oli suoraan Intian valtamerelle ja sieltä näkyi myös paljon hassuja töyhtölintuja, heh.

IMG_6574

♥ Unelmatuolissa. Tätä se lomailu oli: löhöilyä, auringosta ja lämmöstä nauttimista, välillä veteen pulahtamista. Ja ennen kaikkea rentoutumista.

IMG_7008

♥ Tällaista näkymää en varmaan vähän aikaan pääse näkemään...

IMG_7051

♥ Erään iltaruokailun näkymä. Rannalla näkyi hieno tulishow.

idIMG_5289

♥ Kamera kohti horisonttia, hymy kohti korvia.

Viimeiseen osaan kokosin kiinnostavia faktoja Mauritiuksesta, joten jos matka tähän kiehtovaan saarivaltioon on suunnitteilla, suosittelen ehdottomasti lukemaan kyseisen postauksen! Lupaan julkaista sen ihan lähipäivinä, sillä haluaisin nää matkapostaukset jo pois alta. To do -lista nimittäin sen kuin kasvaa!

Mukavaa viikonloppua!

Ensimmäiseen osaan pääsette tästä

4 kommenttia

 1. Mikä hotelli teillä oli? Näistän sun kuvista tulee sellainen olo, että tuonne on pakko päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heritage Awali Golf & Spa Resort, alla linkki hotellin nettisivulle. Ja vau, kiitos paljon, otan ton kohteliaisuutena! :-) ♥

   http://www.heritageresorts.mu/en/awali-welcome.html

   Poista
 2. En kestä, aivan ihanan näköistä! Näiden kuvien myötä vaan varmistun siitä että joskus tulevaisuudessa vielä tuun matkustamaan Mauritiukselle :> Innolla odottelen siis seuraavaa faktapostausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista, Sofi! ♥ Kiva kuulla, että oottelet! :-)

   Poista

Piristä mun päivää :-)