3.2.2016

SUURTA EDESSÄ

IMG_0083

IMG_0057

IMG_0082

IMG_0049

Tykkään hurjasti panoraamakuvista. Joskus ne vaan tallentavat hetken kaikkein parhaiten, kun yhteen otokseen saa koko maiseman silmien edessä. Kun katson näitä kuvia joululomamatkalta, palaan seisomaan juuri tuohon paikkaan. Muistan elävästi, mitä näin, tunsin, kuulin, jopa mitä haistoin sillä hetkellä. Muistelua parhaimmillaan.

Oikeastaan halusin sanoa, että moi, mitä teille kuuluu? Mulle on nyt lähiaikoina kuulunut lähes yksinomaan koulua ja ylppäristressiä. Eikä se urakka kirjoituksiin lopu, sillä sen jälkeen alkaa pääsykokeeseen valmistautuminen valmennuskurssineen kaikkineen. Siihen tää koko rankka kevät tulee huipentumaan, mutta siihen asti taitaa myös bloggaaminen jäädä kyllä aika minimiin. Syy on kuitenkin ymmärrettävä, joten en suoraan sanottuna ole siitä edes pahoillani. Tän vuoro on nyt ja se täytyy vaan ottaa vastaan. Lisäksi haluaisin lukulomalla käyttää aikaa myös ulkoiluun ja urheiluun, sillä loppupeleissä pieni happihyppely vain auttaa ja piristää lukemisen välissä. Käytän siis aikani mieluummin siihen kuin tietokoneella istumiseen...

Eli vähintään pääsykokeen jälkeen kuulette sitten taas tästä tytöstä. Ehkä ennenkin, etenen päivä kerrallaan. Mutta silloin toukokuun lopulla lämmin aurinko jo porottelee taivaalla ja luonto hehkuu kesän tuloa. Siihen asti: heipsulivei ja energistä kevättä kaikille! ♥

Otin ensimmäisen ja viimeisen näistä, kun heräsin joulupäivän aamuna aikaisin ja hipsin ulos rannalle kuvaamaan auringonnousua. Oli aika upea kokemus olla siellä niin aikaisin aamusta...

8 kommenttia

 1. Tsemppiä luku-urakkaan! :) Pitkä ja raskas kevät edessä mutta pidä katse unelmissa. Ja tuu ihmeessä kommentoimaan mun blogiin keväällä pääsykoefiiliksiä, tuun varmasti kirjoittelemaan omiakin ajatuksia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Sofi! ♥ Ja heh voin tullakin, kiva kuulla sitten myös sun fiiliksiä samoista asioista. Hurjasti tsemppiä sinnekin!! :-)

   Poista
 2. Hurjasti tsemppiä koko kevääseen, kova työ kyllä lopulta palkitaan! :) <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja tosi paljon tsemppiä ylppäreihin! :-) <3 Kyllä ne hyvin menee, kunhan vain yrittää parhaansa ja osaa antaa aikaa myös sille rentoutumiselle lukemisen ohella. Se on tärkeää! Ja tsemppiä myös pääsykokeisiin lukemiseen!

  VastaaPoista
 4. Harvemmin itse mihinkään kommentoin, mutta mä halusin vaan toivottaa onnea vikoihin yo kirjotuksiin ja tulevaan pääsykokeeseen! Näin samalla haluisin kysyä sulta vinkkejä lukiota varten, kun sinne tie sitten syksyllä vie. Itsellä on haaveena eläinlääkis, joten halusinkin kysyä sellaiselta joka on joutunut/joutuu tekeen töitä lukiossa.. Kiiti :) ja onnea vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun kommentoit! Kiitos kovasti onnentoivotuksista :-) ♥ Suosittelen lukemaan nämä kolme postausta:

   Mietteitäni ennen lukion alkua: http://kisstherain-p.blogspot.fi/2013/08/lukiomietteita.html

   Mietteitäni ennen tokaa vuotta: http://kisstherain-p.blogspot.fi/2014/08/toka-vuosi-edessa.html

   Mietteitäni ennen abivuotta: http://kisstherain-p.blogspot.fi/2015/08/abivuosi-edessa.html

   Kiva kuulla, että tiedät mitä haluat ja minkä puolesta aiot tehdä töitä. Se on tärkeä lähtökohta tavoitteen saavuttamiseksi. Kysymyksesi on tosin aika laaja, sillä lukioaika on niiiiin paljon kaikkea... yllä olevien postausten luulisin kuitenkin olevan aika hyvin avuksi. Vastaan myös mielelläni kysymyksiin, mikäli sellaisia tulee mieleen noita postauksia lukiessasi! :-)

   Eläinlääkikseen on vaikea päästä sisään, joten on erittäin hyvä, että tiedät haluavasi sinne jo ennen lukiota. Lukion kurssivalinnat kannattaa oikeasti alusta asti valita jatko-opintojen mukaan, jos se vain on mahdollista. Mäkin tiesin jo ennen lukion alkua, että aion hakea lääkikseen tai hammaslääkikseen, joten valitsin pitkän matikan sekä syventäviä kursseja fysiikasta, kemiasta ja biologiasta. Kun tietyt aineet kirjoittaa ylioppilaskirjoituksissa, saa lähtöpisteitä, jotka helpottavat sisäänpääsyä yllättävänkin paljon. Kannattaa ottaa selvää eläinlääkiksen pääsykoevaatimuksista ja lähtöpisteistä siis jo hyvissä ajoin.

   Kaikkein parasta lukiossa on ollut ystävät. Heti ensimmäisenä koulupäivänä alkoi rakentua ystävyyssuhteita, joista en nyt halua päästää irti. Tee siis töitä, mutta älä missään tapauksessa unohda nauttia ja kerätä hetkiä. Kova työ palkitaan aina ja ystävät piristävät rankkaa arkea enemmän kuin uskotkaan. Hurjasti tsemppiä tuleviin vuosiin!!

   Poista

Piristä mun päivää :-)