31.5.2016

SANTORINI OSA 2/3

Päevvee! Kysyin itseltäni tänään aamulla, onko liian aikaista tehdä toinen matkapostaus heti seuraavana päivänä edellisen julkaisemisesta. Sitten muistin kolmen kuukauden taukoni. En enää empinyt vaan aloin hommiin ;-)

IMG_7916

♥ Aurinko oikein loisti ja häikäisi Santorinin valkoisilta pinnoilta. Aurinkolasit tulivat tarpeeseen!

IMG_7959

♥ Matka Firasta Oiaan oli muuten sairaan siisti: Mentiin bussilla aluksi tosi kapeita kujia, sitten mutkittelevaa vuorireittiä aina vaan korkeammalle ja korkeammalle. Meri näkyi koko ajan vieressä kirkkaansinisenä, unohtamatta tietenkään jyrkkiä pudotuksia alas. Tosi kaunista!

IMG_7954

♥ Aaseja bongattiin Oiassa ja Firassa.

IMG_8162

♥ Hotellimme ihana nuori työntekijä suositteli meille kuvassa näkyvää kreikkalaista ravintolaa, jossa oli tosi kiva tunnelma ja herkullista ruokaa. Lähes joka ruokailun alkuun tai päätteeksi saatiin Ouzoa.

IMG_8045

♥ Kun oranssi selkeärajainen tulipallo katosi horisonttiin, ihmiset hurrasivat. Siitä alkoikin sitten kaamea ryysis poispäin kohti bussipysäkkejä...

IMG_8016

♥ Ihanaa, kun merelle tuli veneitä katsomaan auringonlaskua. Osa niistä ajoi suoraan auringonlaskuun, kuin leffan lopetus!

IMG_8262

♥ Toka vikana päivänä mentiin käymään Red Beachillä saaren eteläosassa. Ruosteenpunainen kallio ja sininen meri näyttivät nätiltä yhdistelmältä.
kylttikollaasi
♥ Näillä mentiin ;-) Toisessa kuvassa yksityiskohtia Oiasta.

IMG_7855

♥ Menossa minigolfiin. Hotellimme oli niin suloinen, että aina vaan pysähdyin napsimaan siitä kuvia...

IMG_7875

♥ Santorini oli kyllä tosi ihana. Ilmatkin paranivat päivä päivältä ja lopussa oli ihan täydellisen lämmintä! Illat olivat vähän viileämpiä, mutta kesä ja sesonki alkavatkin siellä vasta nytten pikkuhiljaa. Alussa esiintynyt suht voimakas tuulikin tyyntyi loppumatkasta. Ihanaa, että sain edes hieman väriä lauantain ylioppilasjuhliin!

IMG_7913

♥ Oiassa ja muuallakin näkyi ihania sinisiä kupoleita ja Kreikan lippuja.

IMG_8051

♥ Ihmisiä oli joka puolella katsomassa ja oottelemassa sitä kuuluisaa Oian auringonlaskua.

IMG_8230

♥ Rannalla ihanassa ilta-auringossa.
drinksutkollaasi
♥ Drinksuilla Love Boatissa. Koristetuulimyllyt olivat hurjan suloisia.

IMG_8025

♥ Meillä oli muuten matkan ajan yhteinen matkatili Instagramissa kavereiden nähtäväksi, mikä sekin toi oman hauskuutensa ja muistonsa reissuun. Naurettiin välillä vedet silmissä itse keksimillemme hashtageille, haha...

Nyt kyllä aion kesäkuun ajan tsempata bloggaamisessa, toivottavasti tekin löydätte tänne pikkuhiljaa takaisin. Tässä kun pitkästä aikaa istuskelen koneeni ääressä ja muokkailen kuvia tuntuu melkein kuin olisi saanut vanhan ystävän takaisin, heh. Tästä se taas lähtee!

Tää viikko kuluu aika hyvin yo-juhlien valmistelussa. Mun kännykässä on to do -lista, jota pyrin tässä (hieman laiskanpuoleisesti tosin) toteuttamaan. Aamulla pyyhin pölyt huoneestani ja siivosin pääsykoekirjoja pois näkyviltä, illalla meen ostamaan joitakin meikkejä. Hui kun lakkiaiset tulee pian!

Olisko teillä muuten mitään toiveita mistä haluaisitte mun puhuvan? Viime postauksista on kulunut niin paljon aikaa, että teillä varmasti on jotain kysyttävää! Toivottavasti ootte muuten tykänneet näistä matkapostauksista, itse ainakin oon hymy huulilla näitä väsäillyt.

Mukavaa toukokuun viimeistä iltaa teille, tehdään tästä kesästä paras ikinä!! :-)

Ensimmäiseen osaan pääsette tästä

2 kommenttia

 1. Niin ihania kuvia! Santorini vaikuttaa aivan hullun ihanalta mestalta :-)

  http://aliisla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon! :-) ♥ Ja oi me ainakin tykättiin kovasti, varsinkin Oia oli rakkautta!

   Poista

Piristä mun päivää :-)