10.1.2012

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas

Kävin tässä viime viikolla äipän kanssa Oopperatalolla katsomassa Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas -baletin. En ollut ennen käynyt baletissa, saati sitten edes tuolla koko talossa. Oli siis täysin uusi kokemus. Toi sali (vai kutsutaankohan sitä edes saliksi?) oli kyllä ihan mahtava ja meillä oli tosi hyvät paikat ykkösparvella.

Baletti oli todella hienosti tehty, mutta pakko vaan myöntää ettei se oikein ollut mun juttu. Siinä ei puhuttu mitään ja en oikein siis saanut irti mitä milloinkin tapahtui. Kiva se silti oli käydä katsomassa, sillä olihan se musiikki ja balettitanssijat aivan mahtavia. Ja lavasteet, totta kai.

Paita: Gina Tricot | Vyö: Stockmann | Hame: Guess | Nilkkurit ja sukkikset: H&M | Laukku: Miu Miu

Tommosta mulla oli päällä. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin, että käytin ekaa kertaa tota mun ihanaa laukkua. On se kyllä aika kaunokainen.
Ja hei muuten, siitä saa ton roikkuvan hihnan pois. En vaan osannut silloin päättää sopiiko se siihen vaiko ei... mitäs mieltä te ootte, pois vai mukana? Oon itse varmaan sillä kannalla, että otan hihnan pois kun näitä kuvia kattelin.

7 kommenttia

 1. Ite ottaisin ainaki pois ton mut sähän sen päätät :) Rakastan sun vaatteitas!

  VastaaPoista
 2. Rebekka:
  No oon itsekin varmaan sillä kannalla, kun noita kuvia kattelen :) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Pähkinänsärkijä on ihana baletti! Mutta kai se on niin, ettei kaikki baletin päälle ymmärrä. Ja nekin aukeaa helpommin, kun on useamman nähny. ;) Mulle ne on sitä ihanaa luksusta, kun on ylimäärästä rahaa. <3

  Ja tosta laukusta, ite ottaisin hihnan pois. Hihna talteen ja laukkuun takas kiinni, jos siltä tuntuu/pitkää hihnaa joskus tarvii. :-)

  VastaaPoista
 4. toi laukku on kyllä ihana!! muutenki kiva asu sulla noissa kuvissa :)

  VastaaPoista
 5. viivi:
  Joo, niin se varmaan on :) Onhan se tosi kaunista katseltavaa.

  Niin aattelinkin tehdä.

  Ida:
  Voi kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 6. Toi laukku näyttää jotenki pienentä :o Muttajoo, nätti laukku ++ hieno asu :-) Mitä koruja sulla muuten on sun kädessä? :D Oliko kivaa? Haluukko mennä tonne uusiksi? :D ja maksoiko toi esityksen kattominen paljonki (jos maksoi) ;:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi:
  No se on se pienempi koko :) Musta se on tosi suloinen ja ihana!
  Kiitos paljon!

  Kaksi nominationia - käytän niitä aina ja päivittäin :)

  Oli ihan kivaa, kiva oli käydä katsomassa ekaa kertaa balettia. En tiedä, kyllä mä varmasti joskus balettiin menen uudestaankin mutten ainakaan lähivuosina :) En nyt muista tarkkaan paljon se maksoi, mutta taisi olla multa 30 euroa ja äipältä 60 euroa.

  VastaaPoista

Piristä mun päivää :-)